Kategoriler
Proje Haberleri

Uzay Binevler Çorum satışları devam ediyor

Daireleri lansmana özel fiyatlarla satışa sunulan Uzay Binevler Çorum projesi avantajlı fiyatlarla sahiplerini bekliyor. Proje, Çorum’un Merkez İlçesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca Uzay İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar geliştirilmiş güvenlikli yapıya sahip olması ile ön plana çıkmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Uzay Binevler Çorum Projesinde Sunulan İmkanlar

Konut projesi, Çorum Merkez, Üçtutlar Mahallesi üzerindeki 7 bin 22 metrekareli arazi içerisinde inşa edilmektedir. Projede iki tip daire ve villa seçeneği sunulmaktadır. Bu daireler 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanmıştır. Ayrıca dairelerin büyüklükleri 160 metrekare ile 250 metrekare arasında değişmektedir. Daire içlerinde ebeveyn banyosu, teras, görüntülü diafon gibi donanımlar mevcuttur.

Uzay Binevler Çorum konut projesinde 37 adet 4+1, 4 adet teraslı ve bahçeli 3+1 tip daire bulunmaktadır. Ayrıca projede 7 adet bahçeli dubleks bahçe villası mevcuttur. Proje, özel tasarım peyzaj uygulamalarıyla ön plana çıkmaktadır. Ayrıca projede kapalı otopark, yüzme havuzu, fitness salonu, çocuk oyun alanları, basketbol sahası gibi imkanlar da sunulmaktadır.

Çorum konut projesinde daire fiyatları

Çorum Merkez konut projesinde kapsamında dairelerin fiyatları daire tipine göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

220 metrekare 4+1 daireler 2 milyon 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projede lansman fiyatları sunulmaktadır.

Proje nerede hayata geçiriliyor?

Manisa konut projesi, Çorum Merkez, Üçtutlar Mahallesinde konumlandırılacaktır. Ayrıca projenin ön tarafı Oksijen Deposu Ilıca Bağlarına bakmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0364 213 26 85 ve 0532 250 12 30 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version