Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Vadi Manzara Evleri 48 ay sıfır faiz fırsatıyla satışta

Vadi Manzara Evleri konut projesi Ankara İli, Mamak İlçesi’nde yer almaktadır. Mamak konut projesi Can Duran İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi toplam 6 etaptan meydana gelmektedir.  Nata Vega AVM’ye komşu olarak yükselen konut projesinde satışlar tüm hızıyla devam etmektedir. Ayrıca konut projesinde 48 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı ile daire sahibi olma fırsatı sunulmaktadır. Proje hakkında daha detaylı bilgiye haberin devamından ulaşabilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Vadi Manzara Evleri projesi toplam 6 etap halinde inşa edilmektedir. 6 etapta toplam 36 adet konut bloğu yer almaktadır. 36 adet konut bloğunda ise toplam 2 bin 760 adet meskene yer verilmektedir. Mamak konut projesindeki 2 bin 760 daire dört farklı tip daire seçeneklerinden meydana gelmektedir. Bu daire tiplerine baktığımızda projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tip dairelerin yer aldığı görülmektedir. Söz konusu konut projesinin ikinci etabında ise 3+1 ve 4+1 tip dairelerin satışları devam etmektedir. Bu kapsamda 3+1 tip daireler brüt 160 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Ayrıca 4+1 tip konutların fiyatları ise 180 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Geniş ve konforlu bir hayatın kapılarını açan projede orman manzaralı lüks daireler bulunmaktadır. Daire girişlerinde vestiyer hazır olarak bulunmaktadır. Mutfak ayrı olarak yer almaktadır ve ankastre ile fırın hazır bulunmaktadır. Daire içinde Amerikan kapı, dışında ise çelik kapı vardır. Her dairede bir adet ortak kullanım bir adet de ebeveyn kullanımı için banyo bulunmaktadır. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde yer almaktadır. Ayrıca yatak odasında özel giyinme odası da mevcuttur. 15 katlı blokta asansör sistemi yer almaktadır. Hem kış bahçesi hem de teraslı balkon bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz kombisi bulunmaktadır.

Vadi Manzara Evleri projesi lüks dairelerinin dışında geniş sosyal donatıları ile de dikkat çekmektedir. Kişisel bakım için sauna ve Türk hamamı hizmetleri vardır. Spor yapmak için özel fitness salonu ve kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır. Ayrıca çocuk parkları, süs havuzu ve kaya bahçesi de projede yer almaktadır. Araç park etmek için hem kapalı hem açık otopark yer almaktadır.

Vadi Manzara Evleri fiyatları ne kadar?

Vadi Manzara Evleri projesinde satılık daire fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca konut fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir.

Brüt 160 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip konutların fiyatları 3 milyon 600 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca brüt 180 metrekare büyüklüğe sahip 4+1 tip konutların fiyatları ise 3 milyon 900 bin TL’den başlamaktadır. Konut projesinde 48 ay vade ve yüzde sıfır faiz ile daire sahibi olma fırsatı sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi Ankara İli, Mamak İlçesi, Akşemsettin Mahallesi’nde yer almaktadır. Nata Vega AVM’ye komşu olan konut projesi ayrıca İKEA’ya da yakın bir konumda yer almaktadır. Ve ayrıca 2025 yılında tamamlanması planlanan Dikimevi-Natoyolu metro son durağına da yakındır.

Konut projesi hakkında daha fazla bilgi almak için 0537 406 90 88 numarasını arayabilirsiniz.

Diğer projelere de göz atmak için tıklayınız…

Exit mobile version