Kategoriler
Proje Haberleri

Vadi Park Residence daireleri Palandöken’de satışa çıktı!

Vadi Park Residence projesi, Özbağ İnşaat tarafından Palandöken’de hayata geçirilmiştir. Görüntülü arama yöntemi ile uzaktan incelenmesi mümkün olan bu konutların oda sayısı 4 + 1’dir. Daireler brüt 220, net 175 metrekare ölçüsündedir. Ayrıca projenin teslim tarihi Aralık 2021 olarak belirlenmiştir. Yaklaşık olarak 12.300 metrekarelik arsa üzerinde yükselen bu konutlar 6 bloktan meydana gelmektedir. Blokların inşasında deprem yönetmelikleri esas alınmıştır. Bununla birlikte tüm daireler ısı ve ses yalıtımlı olmaktadır. Kamera sistemi ile güvenlik hizmeti bulunan sitede kapalı otopark, çok sayıda kamelya ve yürüyüş parkuru mevcuttur. Çocukların rahatça eğlenebilmesi için oyun alanları da projeye eklenmiştir.

Tam 135 araç kapasiteli kapalı otopark başta olmak üzere pek çok site özelliği oldukça yararlıdır. Konut sakinlerinin keyifli bir yaşam sürebilmesi için, aynı önemdeki daire özelliklerinden de bahsedilebilmektedir. Ankastre mutfak seti, giyinme odası, geniş kiler bölmesi, şofben ve internet altyapısı bu detaylardandır. Dolayısıyla Vadi Park Residence Erzurum ilinin en kıymetli projeleri arasında görülebilmektedir.

Vadi Park Residence nerededir?

Bu konutlar Erzurum – Palandöken’de yer alan Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi’ndedir. Çat Yolu Caddesi ile Prof. Dr. İhsan Doğramacı Bulvarı’nın yakınındaki bu dairelerle şehir merkezi arasında 10 dakikalık mesafe mevcuttur. Şehir hastanesi, Özel Bahçeşehir Okulları ve Atatürk Üniversitesi bu konutların yürüme mesafesinde bulunmaktadır.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Vadi Park Residence Erzurum satılık daire piyasasındaki en ekonomik seçeneklerdendir. Konumu ile birlikte yapısal özellikleri ve daire içi özellikleri son derece başarılı olan bu konutlar 650.000 TL değerindedir. Ayrıca kredi ve takas yöntemini kullanarak bu dairelere sahip olmak da mümkündür. Daha detaylı bilgi almak için ise aranabilecek numaralar şöyledir:

  • 0442 238 80 80
  • 0535 576 76 76

En güncel proje haberlerine ulaşmak için buraya tıklayınız.

Exit mobile version