Kategoriler
Proje Haberleri

Vera Nova Villaları satışları devam ediyor

Vera Nova Villaları projesi modern yapısı ve ferah yaşam alanları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Sakarya’nın Karasu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Ars İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 27 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 27 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 150 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 villaların net büyüklüğü 135 metrekare olmaktadır. Projenin zemin etüdü yapılmış olup deprem yönetmeliğine uygundur. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ortak alanda açık yüzme havuzu, güneşlenme alanları, çocuk oyun parkı ve spor alanı bulunmaktadır. Kablo TV ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahip olup görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Barbekü alanı ve ferah teras alanları gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Vera Nova Villaları konumu hakkında

Proje, Sakarya’nın Karasu İlçesi Aziziye Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar doğa ve havuz manzarasına sahiptir. Muhitinde eğlence merkezi, market, hastane, eczane ve okullar bulunmaktadır. Bir liman projesi olan bu proje, Acarlar Longozu, maden deresi, maden şelalesi ve küçükboğaz gibi doğal güzelliklere sahiptir. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Vera Nova Villaları fiyatları ne kadardır?

Vera Nova Villaları projesinde firma tarafından teslim tarihine kadar elden taksit seçenekleri mevcuttur. Projenin teslim tarihi 2022 yaz sonu olarak planlanmıştır. Brüt 150 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 villaların fiyatı 1.550.000 TL’den satışa sunulmuştur. Üstelik araç takası fırsatı sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (553) 670 61 54 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version