Kategoriler
Proje Haberleri

Vien Oran Ankara’da yükseliyor

Vien Oran projesi satışta sunulmuştur. Konut projesi Ankara İli, Çankaya İlçesi, Oran’da hayata geçirilmektedir. Çankaya konut projesi Vien Grup ve Bayraktar İnşaat firması ortaklığı tarafından hayata geçirilmektedir. Projenin detayları haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Konut projesi Ankara, Çankaya, Oran’da yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Çankaya’da yer alan arsa alanı üzerinde 11 katlı, üç adet konut bloğu yer almaktadır. Üç adet konut bloğunda ise toplam 128 adet meskene yer verilmektedir.

Vien Oran Ankara konut projesinde beş farklı tipte daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tiplerine baktığımızda 2+1 ve 3+1  tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Ayrıca 4+2, 5+2 ve 6+2 tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. 2+1 tip daireler 131.66 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. 3+1 tip daireler 168.09 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. 4+2 tip daireler 265.45 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. 5+2 tip daireler 316.48 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Ayrıca 6+2 tip daireler 316.48 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Konut projesinde kapalı otopark, açık otopark gibi alanlar yer almaktadır. Kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, cep sineması, çocuk oyun alanları yer almaktadır. Ayrıca akıllı ev sistemleri, elektrikli şarj istasyonları, açık spor alanları yer almaktadır.

Konut projesinde evcil hayvan parkı, ışık bahçeleri, gazebo alanları, amfibi etkinlik alanı yer almaktadır. Ayrıca projenin yaklaşık yüzde 65’i peyzaj alanı olarak projelendirilmiştir. Projede ayrıca yürüyüş yolları, bisiklet yolları, süs havuzları ve dinlenme alanları yer almaktadır.

Teslim tarihi olarak ise konut projesinin 2025 yılının üçüncü çeyreğinde tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır.

Projede fiyat ve ödeme planı nasıl?

Konut projesinde fiyatlar daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca konutların bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir. Oran konut projesinde daire fiyatları ve ödeme planı henüz belirtilmemiştir. Fiyat ve ödeme bilgileri belli olduğunda bu bilgiler web sitemizde yer alacaktır.

Vien Oran nerede yer almaktadır?

Konut projesi Ankara İli, Çankaya İlçesi, Oran Mahallesi’nde yer almaktadır. Ankara konut projesi  Zülfü Tiğrel Caddesi ile Esat Özoğuz Caddesi’nin kesiştiği köşede yer almaktadır. Proje otobüs, minibüs gibi toplu taşıma bölgelerine yakın bir konumda yer almaktadır. Ayrıca eğitim kurumların, resmi kurumlara, alışveriş merkezlerine yakın bir konumda yer almaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 444 4 676 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version