Kategoriler
Proje Haberleri

Vizyon Park Antakya satışları devam ediyor

Vizyon Park Antakya konut projesi ayrıcalıklı konumu ve anahtar teslim kaliteli daireleri ile sahiplerini bekliyor. Hatay’ın Antakya İlçesinde yükselen proje Tunas İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar üç konut tipine sahiptir.  Konut projesi iki konut bloğundan meydana gelmektedir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Vizyon Park Antakya Projesi Oturuma Hazır

İskan belgesi alınmış konut projesi, Hatay’ın Antakya İlçesi, 5000 Saraycık Mahallesi üzerindeki 6 bin 779 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Proje iki konut bloğundan meydana gelmekte olup lüks dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda Vizyon Park Antakya kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Dairelerde yerden ısıtma, giyinme odası, ankastre set, dresuar, vestiyer, ebeveyn banyosu gibi imkanlar sunulmaktadır.

Projenin %78’i yeşil alandan oluşmaktadır. Site içerisinde toplantı odası, kapalı otopark, fitness salonu, kapalı yüzme havuzu, kamelyalar bulunmaktadır. Ayrıca bisiklet parkuru, yürüyüş yolu, basketbol sahası, çocuk parkı, bilardo-masa tenisi, kamera sistemi, güvenlik gibi olanaklar da sunulmaktadır. Hatay konut projesinde üç tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Konutlar 3+1, 4+1 ve 5+1 loft tip daire olarak tasarlanmıştır. Dairelerin büyüklükleri ise 170 metrekare ile 330 metrekare arasında değişmektedir. Daireler anahtar teslim aşamasında olmakla beraber daire satışları devam etmektedir.

Vizyon Park Antakya daire fiyatları ne kadar?

Dairelerin fiyatları dairenin tipine ve bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden;

170 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 1 milyon 450 bin TL,

200 metrekare 4+1 daireler 1 milyon 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca daire satışları inşaat firması tarafından yapılmaktadır.

Hemen Teslim Proje Nerede Konumlandırılmıştır?

Hatay konut projesi, Antakya’nın Saraycık Mahallesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca marketlere, otobüs duraklarına, camiye 10-15 metre uzaklıktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0544 446 46 77 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version