Kategoriler
Proje Haberleri

Yedikule Loca projesi Beylikdüzü’nde hayata geçiyor!

Yedikule Loca dairelerinin mimarı olan Yedikule Yapı şirketi Beylikdüzü’nde yükselen konutları satışa sundu. Çok sayıda limana yakın olmaları ve büyüklükleri ile dikkat çeken bu konutlar, Beylikdüzü’nün havası en temiz yerlerinden birinde yükselmektedir. Dairelerin iç özellikleri ise oldukça yeterli durumdadır. Tüm dairelerde akıllı ev sistemi vardır. Diğer donanımlar arasında kiler bölmesi, 3 adet banyo, jakuzi, küvet, ankastre fırın, klima ve internet altyapısı mevcuttur. Ayrıca jeneratör ve su deposu, konut sahiplerinin konforunu artıran özelliklerdendir.

Site alanının güvenliği için ise personel ve özel kameralar bulunur. Bununla birlikte dairelerin hırsız alarmına ve yangın alarmına sahip olması da önemlidir. Araçların dış tehlikelerden korunmasını sağlayan garajlar, otopark alanları ve bunlarla birlikte açık – kapalı yüzme havuzları da site içerisinde yer almaktadır. Ayrıca otopark alanları, engelli site sakinlerinin kullanımı için de uygundur.

Bu konutlar Beylikdüzü’nün neresinde yükselmektedir?

Yedikule İnşaat’ın tasarlamış olduğu bu daireler, Beylikdüzü Sahil Mahallesi satılık daire seçeneklerindendir. Mavi Akdeniz Caddesi ile Marmara Caddesi’nin arasında kalan bu konutlar West İstanbul Marina’ya çok yakındır. Ayrıca proje alanı çevresinde Zafer Kent Sitesi, Deniz Yıldızı Villaları ve Güzel Kavaklı Villaları da bulunmaktadır. Çetin Alibeyoğlu Parkı ve Münir Özkul Parkı ise konutların karşısındadır.

Yedikule Loca satılık daire fiyatları ne kadardır?

Yedikule Loca projesinin satılık daireleri takasa uygun olduğu gibi kredi yöntemine de uygundur. Brüt 170 metrekare – net 160 metrekare ölçüsündeki 3 + 1 daireler 1.100.000 TL’den başlayan fiyatlara sahiptir. Yedikule Loca satılık daire fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için arayabilirsiniz: 0 212 800 12 14

En güncel ve doğru proje haberlerine ulaşmak için ise buraya tıklamanız yeterlidir.

Exit mobile version