Kategoriler
Proje Haberleri

Yiğitpark Batıkent satılık daire fiyatları belli oldu!

Yiğitpark Batıkent konutları, Eskişehir’de inşa edilen en yeni konutlardandır. Yiğitler İnşaat tarafından hayata geçirilen Yiğitpark Elit ve Yiğitpark Hakim Konakları gibi farklı projeler de mevcuttur. Tamamı Eskişehir’de yükselen bu konutlar, özellikleri ve yer aldıkları bölge dolayısıyla oldukça kıymetlidir. Batıkent konutları, Eskişehir Tepebaşı satılık daire türleri arasındaki lüks seçeneklerden bir tanesidir. Proje kapsamında, toplam 9 blokta yer alan 54 daire mevcut olmaktadır. Bu dairelerin hepsi 4 + 1 odalıdır ve büyüklükleri brüt 190 metrekare, net 170 metrekaredir.

Wi – Fi ve doğalgaz altyapısına sahip olan bu konutlar, yalıtım yönetmeliklerine tamamen uyumludur. Ayrıca blokların yer aldığı site, güvenlik personeli tarafından korunan ve kameralarla izlenen bir sitedir. Dolayısıyla daire sakinlerinin konforu kadar güvenliği de sağlanmaktadır. Sitede kapalı garajlar dışında otopark alanları ve çocuk parkı da mevcuttur. Bununla birlikte jeneratör ve su deposu olanakları, elektrik ya da su kesintileri için çok kullanışlıdır. Çünkü bu olanaklar, enerji kullanımının sürekliğini sağlayabilmektedir. Yalıtımlı ısıcam pencerelere sahip olan dairelerde ise 1. sınıf kaliteli ürünler yer almaktadır. Örneğin cam balkonlar, musluklar, banyo ve mutfak dolapları son derece sağlamdır. Yiğitpark Batıkent satılık daire fiyatları ise 1.500.000 TL’den başlamaktadır.

Yiğitpark Batıkent konutları nerededir?

Eskişehir satılık daire seçenekleri arasında olan bu konutlar, Tepebaşı ilçesinin Batıkent Mahallesi’ndedir. Hatta ismi de yer aldığı mahalleyle ilişkili olmaktadır. Site alanının bulunduğu sokak ise Cevizlik Sokak’tır. Burası şehrin en merkezi bölgelerinden birisidir. Dolayısıyla ulaşım imkanları bu mahallede çok gelişmiştir. Ayrıca Bursa – Eskişehir Yolu da siteye yakın olmaktadır. A 101, Şok, Çağdaş, BİM, Migros ve Carrefour SA gibi marketlerin şubeleri de bu bölgede mevcuttur. Özel Bahçeşehir Anadolu Lisesi, Eskişehir Ticaret Odası Ortaokulu ve Cemal Erendi Anaokulu ise konutlara en yakın eğitim kurumlarıdır.

Satılık daireler hakkında detaylı bilgi

Yiğitpark Batıkent projesi hakkında daha detaylı bilgi almak için şu numaraya ulaşmak gerekir:

  • 0 530 643 07 09
Exit mobile version