Kategoriler
Proje Haberleri

Yiğitpark Hakim Konakları 2 satışları devam ediyor

Yiğitpark Hakim Konakları 2 Eskişehir konumlu bir projedir. Yiğitler İnşaat tarafından hayata geçirilen proje, ultra lüks dairelerden oluşmaktadır. İnşaat firmasının daha önce hayata geçirdiği Hakim Konakları projesinin ikinci etabı olarak yükselmektedir. Proje hakkında detaylar ve dairelerin genel özellikleri haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin genel özellikleri

Yiğitpark Hakim Konakları 2 5 blok olarak yükselmektedir. Toplam 40 daireden oluşan projede daireler tek tiptir. 3+1 olan daireler 167,50 metrekare alana sahiptir. Dairelerde mutfak ve salon ayrı şekildedir. Bunlara ek olarak ebeveyn odası, oturma odası, çocuk odası, antre, balkon ve banyo bulunmaktadır. Daire bulunan iki adet banyodan birisi ortak banyo, diğeri ebeveyn banyosudur. Banyolarda duşakabin ve özel tasarımlı banyo dolapları yer almaktadır. Banyoda olduğu gibi mutfaklarda da özel tasarımlı mutfak dolapları yer almaktadır. Ayrıca ankastre set de kurulu olarak konutlarda yer almaktadır. Konutların iki adet balkonu bulunmaktadır. Bu balkonlar cam balkon olup farklı yönlere doğru inşa edilmiştir.

Yiğitpark Hakim Konakları 2 yerden ısıtma sistemi ile ısınmaktadır. Katlar arasında geçiş asansör sistemi ile sağlanmaktadır. Güvenlik için özel sistemler ve görüntülü diafon mevcuttur. Proje kapsamında hem çocuklar, hem yetişkinler için özel alanlara da yer verilmektedir. Çocukların güvenle oyun oynaması için çocuk parkı vardır. Sohbet ve dinlenme yeri olarak özel kamelyalar hazırlanmıştır. Araç parkı için ise otomatik kapılı, kişiye özel geniş garajlar bulunmaktadır.

Yiğitpark Hakim Konakları 2 güncel satış fiyatı

Proje 3+1 dairelerden oluşmaktadır. Bu daireler brüt 167, net 145 metrekare kullanım alanına sahiptir. Daireler kredili satın alımına müsaittir. Bu proje daireleri kat irtifaklı olarak satılmaktadır. Konutların fiyatları şu anda 2.250.000 TL’den başlamaktadır. Fiyatlar zaman içinde değişebilir. Bu sebeple güncel fiyat bilgisi almak için firma ile irtibata geçmek gerekir. Firmanın irtibat telefonları 0 530 643 07 09 ve 0 532 155 80 01 ‘dir. Ayrıca sabit telefon olarak da 0 222 250 35 00 numarası bulunmaktadır. Bu numaralardan verdiğimiz bilgilere ek olarak istediğiniz bilgileri alabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version