Kategoriler
Spor

Zalgiris Galatasaray maçı ne zaman hangi kanalda?

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Litvanya temsilcisi Zalgiris ile karşı karşıya gelecek. Maç ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacaktır? Tüm futbol severler bu konuyu merak etmektedir.

Zalgiris Galatasaray maçı ne zaman?

Söz konusu maç Litvanya’nın Vilnius kentinde oynanacaktır.  Maç Vilnius kentinde LFF Stadı’nda yapılacaktır. Bu maçın başlama saati ise Türkiye saati ile 19.00 olarak belirlenmiştir. Karşılaşmayı Portekizli hakem Luis Godinho yönetecektir. Bu orta hakemin yardımcılıklarını ise Rui Teixeira ile Pedro Almeida yapacaktır. Maçın dördüncü hakemi ise Ricardo Baixinho olacaktır.

Maç 25 Temmuz Salı günü saat 19:00 başlayacaktır. Ve bu maç canlı yayınlanacaktır. Süper Lig şampiyonu Galatasaray, 2. ön eleme turundan katıldığı Şampiyonlar Ligi’nde ilk maçını deplasmanda oynayacaktır. Sarı kırmızılılar, Zalgiris ile 25 Temmuz Salı günü LFF Stadyumu’nda karşılaşacaktır. Mücadelenin rövanşı ise 2 Ağustos 2023 tarihinde Rams Stadyumu’nda oynanacaktır.

Galatasaray, yeni sezonda Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmek istiyor. Sarı-kırmızılılar, ilk maçında Litvanya temsilcisi Zalgiris ile karşılaşacak. Galatasaray, ilk maçını deplasmanda kazanması halinde tur atlayacak. Galatasaray, ilk maçını kaybetmesi halinde rövanş maçını evinde oynayacak.

Zalgiris Galatasaray maçı hangi kanalda?

Galatasaray Zalgiris maçının S Sport kanalından canlı olarak yayınlanacağı tahmin edilmektedir. kesin bilgi geldiğinde bu bilgiler buradan yayınlanacaktır.

Zalgiris takımı hakkında

Zalgiris, Litvanya’nın en başarılı futbol kulüplerinden birisidir. Bu Zalgiris, 2022 yılında Litvanya Ligi’ni şampiyon olarak tamamlamıştır. Ayrıca Zalgiris, Şampiyonlar Ligi’nde daha önce 3 kez gruplara kalmıştır. Litvanya takımı Zalgiris, son olarak 2014 yılında gruplara kalmıştır.

Zalgiris, Galatasaray’dan daha az tecrübeli bir takım. Zalgiris, Şampiyonlar Ligi’nde daha önce Galatasaray ile hiç karşılaşmamıştır. Galatasaray’ı yenmesi halinde ilk kez Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele edecektir.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’ne iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Sarı-kırmızılılar, ilk maçını kazanarak tur atlamak istiyor. Galatasaray, ilk maçını kazanması halinde ikinci maç için büyük bir avantaj sağlayacaktır.

Galatasaray’ın kamp kadrosu

Sarı-kırmızılı ekibin Zalgiris karşılaşması için UEFA’ya bildirdiği kadroda şu futbolcular bulunuyor:

Kaleci: Fernando Muslera, Ahmet Şen, Berk Balaban.

Defans: Leo Dubois, Angelino, Mathias Ross, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Emin Bayram, Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Sacha Boey.

Orta saha: Fredrik Midtsjö, Berkan Kutlu, Sergio Oliveira, Lucas Torreira, Emre Kılınç, Olimpiu Morutan.

Forvet: Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Yunus Akgün, Nicolo Zaniolo, Halil Dervişoğlu, Yusuf Demir, Barış Alper Yılmaz.

Exit mobile version