Kategoriler
Proje Haberleri

ZEK Zümrüt 6 konutlarının satışı devam ediyor

AyradadZ00EK Yapı & İnşaat firmasının en yeni konut projelerinden biri olan ZEK Zümrüt 6, geniş daire seçenekleri ile talep toplamaya devam ediyor! Kredili alıma uygun olarak satışa çıkan bu konutların brüt büyüklüğü 190, net büyüklüğü 140 metrekaredir. Bununla birlikte tüm dairelerin ebeveyn banyosu, uydu altyapısı ve jeneratör imkanı vardır. Konfor açısından en önemli olan özellikler ise dış cephe yalıtımının ve proje arsasının yeterliliğidir. Deprem riskinin düşük olduğu, inşaata uygun yapıdaki bir arsada yükselen bu dairelerin ısı ve ses yalıtımı çok gelişmiştir.

Ayrıca konutların avantajların bir diğeri, mesken tapusu işlemlerinin firma tarafından halledilmesi olmaktadır. Temeli 2018 yılı içerisinde atılmış olan bu dairelerin inşasında konfora dair tüm detaylar göz önüne alınmıştır. Dolayısıyla dairelerin, sahiplerine sunmakta olduğu konforun benzerine rastlamak zordur.

Bu konutlar nerede yükselmektedir?

ZEK Zümrüt 6 projesi kapsamında Kayseri’de yükselmekte olan bu konutlar, Kocasinan ilçesindeki Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi’nin Kadir Has Caddesi’ndedir. Şehrin en merkezi bulvarlarından olan Mustafa Kemal Paşa Bulvarı ise proje alanına 10 dakikalık mesafededir. Ayrıca Hoca Ahmet Yesevi Aile Sağlığı Merkezi ve Sadiye Nuhoğlu İlkokulu dairelerin hemen yanı başındadır. Bunlarla birlikte Forum Kayseri AVM ve Optimal AVM gibi büyük alışveriş merkezleri oldukça yakındır.

ZEK Zümrüt 6 satılık daire fiyatları ne kadardır?

Bu satılık daireler Kayseri Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi satılık daire türleri arasındaki en gelişmiş konutlardandır. 3 odaya ve 1 salona sahip olan daireler yaklaşık olarak 525.000 TL değerindedir. Ayrıca ZEK Zümrüt 6 satılık daire fiyatları hakkında detaylı bilgi almak da mümkündür. İrtibat numaraları ise 0 352 232 71 25 ve 0 533 130 86 42 olmaktadır.

Exit mobile version