Kategoriler
Proje Haberleri

Zeray Country Akmeşe satışları devam ediyor

Zeray Country Akmeşe projesinde yer alan villaların satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Villa projesi Kocaeli İli, İzmit İlçesi, Karaabdülbaki Mahallesi’nde yer almaktadır. Söz konusu villa projesi Zeray İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Satılık villa tipleri neler, villa fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

İzmit konut projesi Karaabdülbaki Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Villa projesi 26 bin metrekare büyüklüğe sahip arsa parseli üzerinde yükselmektedir. Konut projesinde tek tip ve büyüklükte toplam 35 adet villa yer almaktadır. Bu villalar 5+1 tipinde dubleks ve müstakil havuzlu villalardan meydana gelmektedir.

Akmeşe konut projesinde her villaya ait açık yüzme havuzu ve peyzaj alanlarının yer almaktadır. Ayrıca projede basketbol sahası ve tenis kortu gibi sosyal alanlar da yer almaktadır. Villa projesi klasikleşmiş mimari kalite ve estetik özelliklerinin yanı sıra, sahip olduğu bahçeleri, hobi bahçe alanları, göleti, geniş verandası ve 55 metrekarelik müstakil havuzları yer almaktadır.

Villa projesinde 24 saat güvenlik, çocuk oyun parkı, kapalı yüzme havuzu, hamam, sauna, buhar odası yer almaktadır. Ayrıca uydu sistemi, açık oto park, hamam, ses yalıtımı, kamera sistemi gibi özellik yer almaktadır.

Zeray Country Akmeşe fiyatları ne kadar?

26 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Zeray Country Akmeşe projesinde satışlar devam etmektedir. Söz konusu villa projesinde 35 adet muhteşem villalar yer almaktadır. Projede yer alan villalar ise 5+1 dubleks tip villa seçeneklerinden meydana gelmektedir. Bunların dışında ayrıca projede bir çok sosyal alana yer verilmektedir.

Brüt 411 metrekare büyüklüğe sahip 5+1 müstakil havuzlu dubleks villaların fiyatları 24 milyon 752 bin 823 TL’den başlamaktadır.

Proje nerede yer almaktadır?

Villa projesi Karaabdulbaki Mahallesi, Kartepe Yolu 41000 İzmit / Kocaeli adresinde yer almaktadır. Ayrıca proje E-5 kara yoluna 7 km, Tem Otoyoluna 12 km, Sakarya Merkez’e 35 km mesafededir. İzmit Merkez’e 20 km, Sapanca’ya 23 km, Kartepe’ye 12 km, Gebze OSB’ye 76 km mesafede yer almaktadır.

Firmanın satışa sunulan konut projelerine baktığımızda ise Zeray Dilasa Orman projesinin satışları devam etmektedir. Ayrıca Zeray Harmony City Kartepe projesi, Zeray Miracle Garden projesi, Zeray Country Akmeşe projesi de satışla sunulmuştur. Bunların dışında Zeray Future Deluxe City, Zeray Mahal Kartepe, Dora Hill, Esil Kartepe satıştadır. Ve ayrıca Zeray Country Bahçecik, Zeray Effect Kartepe, Zeray Perla, Zeray Meva Anadolu ve Zeray Kırsal Sapanca projeleri satıştadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 444 91 41 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…

Exit mobile version