Kategoriler
Proje Haberleri

Zeray Future Deluxe City Ankara’da yakında başlıyor!

Zeray Future Deluxe City projesi Zeray İnşaat tarafından hayata geçirilecektir. Konut projesinde 282 adet konut ve 56 adet ticari ünite yer alacaktır. Proje 230 milyon TL’ye mal olacaktır. Esil Kartepe projesini geçtiğimiz ay satışa çıkaran Zeray İnşaat yeni projesi için düğmeye bastı. Zeray İnşaat’ın yeni projesi  Ankara  Etimesgut’ta hayata geçirilecektir. Zeray İnşaat’ın yeni projesi Future Deluxe City adıyla yükselecek. Ayrıca konut projesi Yapracık Mahallesi, 48342 Ada, 5 Nolu Parsel üzerinde inşa edilecektir.

Zeray Future Deluxe City yakında satışta

Zeray İnşaat konut projesinde 282 adet konut ve 56 adet ticari ünite bulunacaktır. 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinin yer alacağı projenin 2024 yılının Nisan ayında tamamlanması planlanmaktadır. 230 milyon TL’ye mal olacak Ankara konut projesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na başvuruda bulunulmuştur. Ayrıca Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başladı.  Projenin arsa alanı 20 bin metrekare olarak belirlenmiştir. Future Deluxe City projesinin inşaat alanı 97 bin 935 metrekare olarak belirlenmiştir. Ayrıca projede A, B, C, D olmak üzere 4 konut bloğu yer alacaktır.

Zeray Esil Kartepe lansman fiyatlarıyla satışta

Proje özellikleri neler?

Konut projesinde konut ve işyerlerinin dışında sosyal alanlar da mevcuttur. Ayrıca otopark, havuz, hamam ,sauna, fitness gibi sosyal alanlar bulunacaktır. Proje kapsamında 14 adet ticari ünite A Blok, 14 adet ticari ünite B Blokta yer almaktadır. Ayrıca 14 adet ticari ünite C Blokta, 14 adet ticari ünite D Blokta yer alacaktır.

Ankara konut projesinde her bir konutta ortalama 4 kişinin ikamet edeceği kabul edildiğinde projede 1352 kişi yaşayacaktır. Zeray İnşaat Ankara konut projesine en yakın konut 336 metre kuş uçumu mesafede bulunmaktadır. Ayrıca projeyle ilgili detaylı bilgi için 444 91 41 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version