Kategoriler
Proje Haberleri

Zeray Grande Anatolia fiyat listesi

Zeray Grande Anatolia projesinde satışlar başlamıştır. Konut projesi Zeray İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Ayrıca bu konut projesi Kocaeli İli, Çayırova İlçesi, Atatürk Mahallesi’nde yer almaktadır. Projede daire tipleri neler, ödeme planı nasıl? Zeray Grande Anatolia fiyat listesi nasıl? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Konut projesi Çayırova, Atatürk Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa alanı üzerinde ise toplam 2 bin 500 adet konut yer almaktadır. Bu konutların inşası tek etapta gerçekleşecektir. Ayrıca konut projesinde 1+1, 2+1, 3+1 tip daire seçenekleri yer almaktadır. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 80 metrekare ile 176 metrekare arasında değişmektedir.

Konut projesinde henüz daire tipleri, büyüklükleri hakkında bilgi verilmemiştir. Ayrıca ödeme planı, teslim tarihi gibi konular hakkında da bilgiler belli değildir. Bu bilgiler netleştiğinde web sitemizde bu bilgilere yer verilecektir.

Firma 2023 yılında inşaat sektörüne önemli projelerle damga vurmuştur. Bu çalışmalarına 2024 yılında da devam etmektedir. Bu kapsamda bu yeni projesini lansman fırsatlarıyla satışa sunmuştur. Ayrıca söz konusu konut projesi özellikle tasarımı ile dikkat çekmektedir.

Zeray Grande Anatolia fiyatları ne kadar?

Satılık daire fiyatları, dairelerin tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Bununla birlikte fiyatlar, konutların bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir.

81 metrekare brüt alana sahip 1+1 tip dairelerin fiyatları 4 milyon 069 bin 457 TL’den başlamaktadır.

122 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 6 milyon 048 bin 764 TL’den başlamaktadır.

162 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 7 milyon 511 bin 829 TL’den başlamaktadır.

176 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları ise 8 milyon 309 bin 307 TL’den başlamaktadır.

Zeray Grande Anatolia nerede yer almaktadır?

Proje Kocaeli İli, Çayırova İlçesi, Atatürk Mahallesi’nde yer almaktadır. Konut projesi Marmara’nın en hızlı gelişen bölgesinde, bölgenin en değerli konumunda yer almaktadır. Ayrıca konut projesi İstanbul’a sadece 30 dakika mesafede yer almaktadır. Bununla birlikte konut projesi Marmara Bölgesi’nin doğusunda yer alan Aşıklar Tepesi’nde yer almaktadır.

Konut projesi hakkında detaylı bilgi için 444 91 41 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Emlak haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version