Kategoriler
Proje Haberleri

Zeytin Çiçeği Konakları Gaziantep satışları başladı

Zeytin Çiçeği Konakları Gaziantep konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan villaları ile sahiplerini bekliyor. Gaziantep’in Oğuzeli İlçesinde yükselen villa projesi, Marangoz İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu villalar tek tip olarak tasarlanmıştır. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler temelden özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Zeytin Çiçeği Konakları Gaziantep Villaları Özellikleri

Site içerisinde bulunan proje, Oğuzeli İlçesi Şahinbey Mahallesi üzerindeki 10 bin 626 metrekarelik arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda Zeytin Çiçeği Konakları Gaziantep modern ve lüks villaları ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki villalar lüks donanımlarla donatılacak olup henüz net bir bilgi paylaşılmamıştır.

Proje toplam 22 adet müstakil havuzlu dubleks villadan meydana gelmektedir. Doğa manzarasına sahip villaların ayrıca müstakil bahçeleri de bulunmaktadır. Gaziantep Oğuzeli konut projesinde tek tip villa seçeneğine yer verilmiştir. Proje, 5+1 villalardan oluşmaktadır. Aynı zamanda proje kapsamındaki villalar brüt 480 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Villa projesi nerede yer alacak?

Villa projesi, Gaziantep’in Oğuzeli İlçesi, Şahinbey Mahallesinde yer almaktadır. Aynı zamanda proje toplu ulaşım araçlarına, marketlere, sağlık kurumlarına, eğitim kurumlarına, şehir merkezine yakın mesafededir.

Gaziantep villa projesinde villa fiyatları nedir?

Bu villa fiyatları temelden satış fırsatlarıyla sunulmaktadır.

Proje kapsamında satışları devam eden villaların fiyatları lansmana özel olarak belirlenmiştir.

Brüt 480 metrekare alana sahip 5+1 tip villalar 5 milyon TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projede dairelerin 30 Eylül 2022 tarihinde anahtar teslimi olacaktır. Projenin net teslim tarihi de 31 Mart 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0342 339 85 86 ve 0532 644 18 13 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version