Kategoriler
Proje Haberleri

Zin D Diamond projesinde oturuma hazır daireler

İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje Zin D Yatırım ve Yönetim Geliştirme A.Ş. firması tarafından inşa edilmiştir. Zin D Diamond konut projesinde inşaat tamamlanmış olup oturuma hazırdır. Aynı zamanda dairelerin satışları da özel avantajlarla devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikler Neler?

Çekmeköy konut projesi Cumhuriyet Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi 2 konut bloğundan meydana gelmektedir. Bu konut bloklarında ise toplam 166 adet daire bulunmaktadır. Aynı zamanda projede dairelerin dışında 30 adet de ticari birim yer almaktadır. Ayrıcalıklı projede yer alan daireler akıllı ev sistemine sahiptirler. Ayrıca daireler intercom sistemi, ebeveyn banyosu, ısıcam, görüntülü diafon gibi donatılara da sahiptir. Sosyal olanaklar bakımından da son derece zengin olan proje içerisinde fitness, açık ve kapalı yüzme havuzu, Zin D Diamond Kids Club gibi sosyal alanlar bulunmaktadır. Bunların yanı sıra sauna, Türk hamamı ve daha optimize edilmiş teknolojik bina özellikleri de yer almaktadır.

Zin D Diamond konut projesinde yaşam başlamış olup, üç tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 1+1, 2+1 ve 3+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. 1+1 tip daireler 60 metrekare brüt alana sahipken, 2+1 tip daireler brüt 102 metrekare alana sahiptir. Ayrıca 3+1 tip daireler ise brüt 108 metrekare alana sahiptir.

Zin D Diamonda Daire Fiyatları Ne Kadar?

İstanbul konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Aynı zamanda konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 475 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 60 metrekare alana sahip 1+1 daireler 475 bin TL,

102 metrekare brüt alana sahip 2+1 daireler 749 bin TL,

108 metrekare büyüklüğündeki 3+1 daireler 760 bin TL,

Aynı zamanda daire tapuları hazır olmakla birlikte, banka kredi kullanımı da mevcuttur

Proje Nerede Yer Alıyor?

Proje konumu itibariyle Şile otoyolunun yan tarafında bulunmaktadır. İETT otobüs duraklarında da yürüme mesafesindedir. Aynı zamanda Çekmeköy-Üsküdar metro hattının Taşdelen İstasyonuna 50 metre mesafede yer akmaktadır. Taşdelen merkezine ve yürüyüş yollarına da oldukça yakın mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0212 641 77 73 ve 0541 377 34 34 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version