Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

360 Çeşme yüzde 10 indirim fırsatı ile satışta

Hanesel Yapı ve Demirbaş Yapı firması ortaklığı tarafından İzmir İli, Çeşme İlçesinde hayata geçirilen 360 Çeşme projesinde satışlar başladı. İstanbul ve Çeşme’de 15 bin konutu hayata geçiren Hanesel Yapı & Demirbaş Yapı ortaklığı tarafından proje yüzde 10 indirim fırsatı ile satışa sunuluyor.

49 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Çeşme’nin en büyük projelerinden biri olan 360 Çeşme projesinde toplam 480 adet bağımsız bölüm yer alıyor. Projedeki 480 bağımsız bölümden 440 tanesi 1+1 ve 2+1 tip süit dairelerden meydana geliyor. Diğer 40 adet bağımsız bölüm ise müstakil villalardan meydana gelmektedir. 

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

360 Çeşme projesinde üç farklı tipte daire seçeneklerine yer verilmektedir. 1+1, 2+1 süit daireler ve dubleks villaların yer verildiği projede daire büyüklükleri ise net 55 metrekare ile 122.66 metrekare arasında değişiyor. Projede yer alan 1+1 tipindeki süit daireler net 55 metrekare, brüt 77 metrekare olarak tasarlandı. 2+1 tip süit daireler net 88 metrekare, brüt 123 metrekare büyüklüğünde tasarlandı. Projedeki 3+1 tipindeki villalar ise net 122.66 metrekare büyüklüğünde tasarlandı. 3+1 tip villaların her birinde müstakil açık yüzme havuzu yer alıyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği projede yer alan süit dairelerin ve villaların fiyatları bağımsız bölümlerin katı, konumu, büyüklüğüne göre değişiklik gösteriyor. 360 Çeşme projesinde yer alan bağımsız bölümlerin fiyatları ise 680 bin TL’den başlıyor.

360 Çeşme ödeme planı nasıl?

360 Çeşme projesinde daire satın almak isteyenler daire tutarının tamamını peşin ödemesi durumunda indirim yapılıyor. Tamamı peşin olarak ödenmesi durumunda yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Bu fırsatın dışında birde yüzde 50 peşinat ödenmesi durumunda da 24 ay vadelendirme fırsatı sunuluyor.

Projede 2 adet tam olimpik yüzme havuzu, termal havuz, çocuk yüzme havuzu, SPA, sauna, mini futbol sahası yer alıyor. Projede ayrıca basketbol sahası, tenis kortu, fitness salonu, pilates salonu, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, oyun salonu, hobi odaları ve açık otopark gibi ortak kullanım alanları yer.

38 bin metrekare peyzaj alanına sahip projede günlük temizlik hizmeti, kuru temizleme hizmeti, süit kiralama hizmeti sunuluyor. Ayrıca oda servisi, rezervasyon hizmetleri, acil ağlık hizmetleri, araç kiralama, hava alanı servisi, VIP transfer hizmeti gibi premium hizmetler sunulacak.

360 Çeşme nerede?

İstanbul’a araçla 4 saat, İzmir’e 45 dakika, Alaçatı’ya 15 dakika, Chios Adası’na 30 dakika mesafede yer alan projenin 2021 yılı Haziran ayı içerisinde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır. Ege Üniversitesi Çeşme Turizm Fakültesi’ne ve Casa de Playa Luxur Hotel’e yakın bir konumda bulunan proje Dalyan Koyu mevkii, Çeşme / İzmir adresinde yer almaktadır.

Tel: 0850 532 0 360

Exit mobile version