Kategoriler
Proje Haberleri

360 Suites Kurtköy kişiye özel ödeme seçenekleri ile satışta

360 Suites Kurtköy projesi İstanbul’un Pendik ilçesi Kurtköy Mahallesinde bulunmaktadır. Hanesel Yapı ve Demirbaş Yapı iş ortaklığı ile hayata geçirilen projede satışlar devam etmektedir. Projede dairelerin yanı sıra bağımsız ticari alanlara da yer verilmektedir. Proje detayları, konumu ve daire özellikleri haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayı ve daire özellikleri

360 Suites Kurtköy projesi 11.500 metrekare arsa üzerine kurulmuştur. Toplam alanın 7.200 metrekaresi ticari alan olarak ayrılmaktadır. Bu alanda birbirinden bağımsız 18 adet dükkan yer almaktadır. Geri kalan alanda ise toplam 262 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanmıştır. 3 blok olarak yükselen konutlar zemin artı sekiz kat olarak inşa edilmektedir. 2+1 dairelerin net kullanım alanı 68,42 metrekaredir. Salon, mutfak, yatak odası, banyo, oturma odası, antre ve balkondan oluşmaktadır. 3+1 daireler ise net 83,70 metrekare kullanım alanına sahiptir. Salon, yatak odası, iki adet oda, mutfak, antre, balkon ve iki adet banyo bulunmaktadır. Banyolardan bir tanesi ebeveyn banyosu olup yatak odası içinde yer almaktadır. Dairelerin dış kapıları daha güvenli olduğu için çelik kapıdır.

360 Suites Kurtköy projesinde sosyal donatılar için de özel alanlar bulunmaktadır. Özel peyzaj mimarisi ile tasarlanan site içinde açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Bunun dışında çocukların eğlenceli vakit geçirmesi için çocuk oyun parkları inşa edilmektedir. Site içinde güvenliği sağlamak için 7/24 güvenlik hizmetleri yer almaktadır. Binalarda ısı ve ses yalıtımı mevcuttur. Isınma merkezi ısıtma sistemi olup doğalgazdır. Güvenli asansör sistemi mevcuttur.

360 Suites Kurtköy nerede yer alıyor?

Konut projesi havaalanına sadece 5 dakikalık mesafede yer almaktadır. Ayrıca Tem otoyoluna 5 kilometre, E-5’e de 7 kilometre uzaklıktadır. Havalimanı- E5 hattında yapılmakta olan metro hattının hemen yanındadır. Metro hattı tamamlandığında havalimanına sadece bir durak uzaklıkta yer alacak. Böylece hem özel araçla, hem toplu taşıma ulaşımında büyük avantaja sahip olacak.

360 Suites Kurtköy fiyatları ne kadar?

360 Suites Kurtköy dairelerinin yapımı devam etmektedir. Konutların 2023 Eylül ayında teslim edilmesi planlanmaktadır. Daireler şu anda 3 milyon 102 bin TL’den başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Ödemelerde kişiye özel vadeli ödeme seçenekleri mevcuttur.

Kişiye özel avantajlar ve ek olarak bilgi almak için 0850 532 0 360 numarası aranabilir. Ayrıca yakın mesafede olanlar firmanın satış ofislerini de ziyaret edebilir.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version