Kategoriler
Proje Haberleri

Happy Life Konutları Karabük satışlarına devam ediyor

Happy Life Konutları Karabük projesi Karabük merkezde yer almaktadır. Ayvazlar İnşaat tarafından hayata geçirilen projede satışlar devam ediyor. İnşaatı bitmiş olan daireler hemen teslim olarak satılmaya devam ediyor. Proje hakkında detaylar ve dairelerin genel özellikleri için haberin devamına göz atabilirsiniz.

Proje detayları ve daire özellikleri

Konut projesi Karabük merkez Bahçelievler mahallesinde yer almaktadır. 2+1 ve 3+1 binalardan oluşan proje, 2 blok şeklinde yükselmektedir. Bloklar toplam 5 kat şeklindedir. Salon, yatak odası, mutfak, oturma odası, çocuk odası ve iki adet banyodan oluşmaktadır. Banyolardan bir tanesi ortak banyodur. Diğeri ise ebeveyn banyosudur ve yatak odası içinde yer almaktadır. Konutların pencereleri PVC doğrama ve ısıcamdır. Dairelerin dış kapısı çelik kapıdır. İç duvarlar kaliteli saten boya ile boyalıdır. Mutfak kısmında ankastre set ve mutfak dolapları hazır olarak yer almaktadır. Ayrıca konutlarda vestiyer de bulunmaktadır. Daha modern görünüm sağlayan spot ışıklar mevcuttur.

Happy Life Konutları Karabük dış özellikleri de en az iç mimari özellikler kadar ince düşünülmüştür. Dairelere çıkışlarda güvenli asansör sistemi yer almaktadır. Binalarda ısı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Araç park etmek için hem açık, hem kapalı otopark vardır. Su kesintileri için hidrofor ve su deposu mevcuttur. Bina içinde ve dışında engelliler için kolaylıklar da düşünülmüş. Engelliler için asansör, araç park yeri, rampa, merdiven, banyo, geniş koridor, tuvalet kolaylığı vardır.

Happy Life Konutları Karabük konum avantajları

Proje, Kanyon köprüye yakın bir konumdadır. Toplu taşıma araçlarına yakın mesafededir. Özellikle otobüs, minibüs, dolmuş duraklarına çok yakındır. Ayrıca anayol üzerinde olduğundan özel araç ile ulaşımda da avantajlıdır. Eğlence merkezi, market, cami, semt pazarı ve şehir merkezine de ulaşılabilir mesafededir.

Happy Life Konutları Karabük projesinden satın almak için banka kredisi imkanı vardır. Bu krediler kişiye özel avantajlar ile verilmektedir. Şu anda yüzde 0,99 faiz ile kredi imkanı bulunmaktadır. Daire fiyatları şu anda 1.300.000 TL’den başlamaktadır. Proje hakkında verdiğimiz bilgilere ek olarak bilgi almak için telefon ile irtibat kurabilirsiniz. İrtibat için 0 (370) 712 71 59 ya da 0 (370) 415 01 30 aranabilir.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version