Kategoriler
Proje Haberleri

Address 28 Giresun satışları devam ediyor

Address 28 Giresun projesi lüks yapısı ve geniş özellikleri ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Giresun’un Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Mehmet Güngör inşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde toplam 7 blok ve toplam 248 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Konut projesi içerisinde toplam 7 konut bloğu yer almaktadır. Yedi konut bloğunda ise toplam 248 adet konut bulunmaktadır. Projede yer alan bu konutlar 3 artı 1 tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 165 metrekaredir. Proje deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur.

Sosyal alanlar içerisinde; kapalı yarı olimpik yüzme havuzu, hamam, sauna, spor salonu ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Bununla birlikte market, fırın, restoran, kafe, terzi, kuru temizleme ve kuaför gibi alanlar mevcuttur. Blokların hepsinde sığınak, asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli, ahşap görünümlü çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odasında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Address 28 Giresun nerede yer alıyor?

Proje, Giresun’un Merkez İlçesi Gedikkaya Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup deniz ve doğa manzarasına sahiptir. Muhitinde market, cami, itfaiye ve okullar bulunmaktadır. Dolmuş otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Address 28 Giresun fiyatları ne kadardır?

Address 28 Giresun projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 165 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 950.000 TL ile 1.350.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (454) 212 62 02 veya 0 (532) 794 53 28 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version