Kategoriler
Proje Haberleri

Address Sahabiye satışlar devam ediyor

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Sahabiye Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje Göker Gözütok Mühendislik ve Bülbüller İnşaat  ortaklığıyla inşa edilmektedir. Address Sahabiye konut projesinde inşaat çalışmaları devam etmektedir. Aynı zamanda dairelerin satışları devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Address Sahabiye sunduğu imkanlar

Kocasinan konut projesi Sahabiye Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi pek çok noktaya yakın olması ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler oldukça lüks donatılmıştır. Daireler akıllı ev sitemlerine sahip olup uzakta olsanız dahi kontrol edebilme imkanı sunmaktadır. Aynı zamanda dairelerde beyaz eşya, vestiyer, giyinme odası, çamaşır odası, ebeveyn banyosu, gömme dolap gibi imkanlar bulunmaktadır. Bunların yanı sıra klima, görüntülü diafon, ankastre set gibi olanaklar da mevcuttur.

Kayseri Kocasinan projesinde; kapalı yüzme havuzu, oyun parkı, spor alanı, hamam, kreş, sauna gibi sosyal alanlar bulunmaktadır. Ayrıca kamera sistemi, otopark, kapalı garaj, güvenlik gibi hizmetler de proje kapsamında sunulmaktadır. Proje tek konut bloğundan oluşmaktadır. Address Sahabiye konut projesinde yaşam başlamış olup, iki tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 4+1 ve 5+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Ayrıca dairelerin büyüklükleri brüt 260 metrekare ile 293 metrekare arasında değişmektedir.

Kayseri konut projesinde daire fiyatları ne kadar?

Kocasinan konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları dairenin tipine, büyüklüğüne ve bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

260 metrekare brüt alana sahip 4+1 dairelerin fiyatları 3 milyon 950 bin TL,

293 metrekare brüt alana sahip 5+1 daireler ise 4 milyon 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda konut projesinde yer alan dairelerin satışların da takas uygulaması da mevcuttur.

Konut projesi nerede yer alıyor?

Konut projesi Kocasinan’ın Sahabiye Mahallesinde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda proje sağlık kurumlarına, eğitim kurumlarına, market, park, ulaşım akslarına da yakın mesafededir

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0352 232 26 86 ve 0533 921 34 84 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version