Kategoriler
Proje Haberleri

Akkurt Secret Garden Evleri yüzde 0.79 faiz oranıyla satışta

Yüzde 0,79 faiz oranıyla ön plana çıkan Akkurt Secret Garden daireleri sayısız sosyal olanağa sahip yenilikçi bir proje. Konut projesinde kalan son daireler uygun faiz oranı ile satışta. Akkurt Group farkıyla inşaat sürecindeki daireler Yuvacık bölgesinin yeni yıldızı olmaya aday. Peki daireler hangi olanaklara sahip? Projede fiyatlar ne şekilde seyrediyor?

Akkurt Secret Garden daire seçenekleri

Deniz ve orman manzaralı  lüks daireler ulaşımı çok kolay bir konumda yer alıyor. Proje kapsamında toplam 106 daire mevcut. Özel mimarisi ve kaliteli malzeme tercihleriyle öne çıkan projede yeşil doğayla iç içe şehrin gürültüsünden uzak sakin bir yaşam sizleri bekliyor. Radye temel üzerine kurulu projede dış cephede özel yalıtım betopan kullanıldı. Daire aralarında da ses ve su yalıtımı olan proje her dairede duman ve gaz detektörleri imkanına sahip. Ayrıca daire başına sığınak bodrum alanı da mevcut. 21 bin metrekarelik dev proje alanında 106 daire ferah bir şekilde konumlu. Projede 3+1 daireler ara kat ve bahçe dubleks olmasına göre brüt 157 metrekareden başlayan genişliklere sahip. Ayrıca projede brüt 232 metrekarelik 4+1 bahçe dubleks daireler de mevcut.

Akkurt Secret Garden sosyal olanakları

Sosyal imkanlar bakımından ayrıcalıklı bir yaşam vaat eden proje şehrin merkezinde yer alıyor. Projede 24 saat özel güvenlik hizmeti de var. Proje kapsamında 2 adet fitness salonunun yanında iki tane de açık yüzme havuzu mevcut. Ayrıca çocuklar için de iki adet aqua park bulunuyor. Proje kapsamında ikişer adet sauna ve buhar odası da var. Ayrıca ihtiyaçlarınızı karşılamayı hedefleyen projede iki tane çok amaçlı toplantı salonu da mevcut. Bununla birlikte spor sahaları, kafeterya ve mini market ile size rahat bir yaşam sunan projede her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş durumda.

Projede satılık daire fiyatları ne kadar?

Yüzde 0.79 faiz oranıyla satışa çıkan daireler yatırım yapmak isteyenler için de mükemmel seçenekler arasındadır. Bununla birlikte 157 metrekare 3+1 daireler 575 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Brüt 166 metrekare 3+1 tip daireler 695 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 163 metrekare brütü alana sahip 3+1 tip daire 765 bin TL’den satışa sunuluyor. 232 metrekare büyüklüğündeki 4+1 dairelerde ise 850 bin TL’den satışa sunuluyor.

Projenin satış ofisi Yeşilyurt Mahallesi, Hacı Mecit Bulvarı, No: 37 , 41190 Kocaeli adresinde yer alıyor. Ayrıntılı bilgi almak için inşaat firmasıyla 0262 346 66 46 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version