Kategoriler
Proje Haberleri

Bey Garden Konakları Bayburtlu İnşaat farkıyla yükseliyor

Bayburtlu İnşaat farkı ile yükselen Bey Garden Konakları projesinde satışlar başladı. İnşaat firmasından satışta olan daireler avantajlı fiyatlar üzerinden alıcı buluyor. Yeni ev bakanların ve yatırımcıların özellikle ilgi gösterdiği projede binalar beş katlı. Isınması doğal gaz ile sağlanan daireler site içerisinde yer alıyor. Peki proje konut kredisi kapsamında değerlendiriliyor mu? Projede daire fiyatları neler?

Bey Garden Konakları daire seçenekleri

Daireler iki banyoya sahip geniş ve ferah tasarlanmış durumda. Balkonlu lüks dairelerin 2+1 türleri brüt 115 metrekare alana sahip. Projede daireler kat ve cephe seçeneklerine sahip. Ayrıca şehir yol manzaralı dairelerin 3+1, 4+2 ve 5+2 türleri de mevcut. 3 konut bloğundan oluşan Bey Garden Konakları projesi kapsamında toplam 72 adet konut var. Dubleks daire seçenekleri olan proje sunduğu geniş imkanlar bakımından yoğun ilgi görüyor. Bununla birlikte projede 3+1 daireler ise brüt 160 metrekare.

Bey Garden Konakları  sosyal olanakları

Bey Garden Konakları projesi bolca sosyal olanağa sahip. Özel olarak tasarım peyzaja sahip projede çocuk oyun parkı ve kamelya bulunuyor. Ayrıca süs havuzları da siteye güzel bir görünüm veriyor. Bununla birlikte sosyal alanlara, hamam ve saunaya sahip projede fitness salonu imkanı da var. Toplu taşıma araçlarına yakın konumdaki projede daireler artık satışta. Proje sosyal olanaklar bakımından semtin merkezinde yer almasıyla ön plana çıkıyor. Alışveriş merkezi, fuar alanı, üniversite gibi mekanlara yürüme mesafesindeki proje konumu sayesinde değerine değer katıyor.

Projede satılık daire fiyatları ne kadar?

Aidatı henüz belirtilmemiş proje maalesef konut kredisi kapsamında da değerlendirilemiyor. Lansmana özel fırsatlarda avantajlı fiyatlar üzerinden satışta olan daireler hızla tükeniyor. Projede brüt 115 metrekare 2+1 tip daireler 710 bin TL’den satışta. 120 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler 750 bin TL’den satışta. 160 metrekare 3+1 tip daireler ise 940 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje hakkında daha ayrıntılı bilgi almak için 0 (541) 536 60 17 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayın…

Exit mobile version