Kategoriler
Proje Haberleri

Bulvar Premium Antakya Hatay’ın kalbinde yükseliyor

Hatay Antakya ilçesinde konumlu lüks daireler Erdoğan İnşaat güvencesiyle satışa çıktı. İnşaat firmasından satışta olan Bulvar Premium Antakya daireleri ilk sahiplerini bekliyor. Dairelerinin geniş ve ferah olması bakımından avantajlı projede daireler hızla tükenecek gibi görünüyor. Dört katlı binada yer alan daireler yerden ısıtma sistemi ile desteklenecek. Projede sosyal olanaklar neler? Proje yatırım yapmak için uygun mu? Proje kapsamındaki konut fiyatları nasıl?

Bulvar Premium Antakya daire seçenekleri

Proje kapsamında brüt 330 metrekarelik dubleks 5+1 evlerin yanı sıra brüt 151 ve 185 metrekare genişliğinde iki tip 3+1 daireler de mevcut. Yıl sonunda teslim edilmesi planlanan dairelere ilgi ise şimdiden oldukça yoğun. Balkonlu lüks dairelerde her daireye arıtılmış içme suyu sistemi imkanı mevcut. Ayrıca dairelerde kaliteli malzeme kullanılarak lake boyalı kapılar ve daireler arası ses izolasyonu sistemi de imkanlar arasında. Bunun yanında ebeveyn banyosu ve giyinme odası ile çamaşır odası seçenekleriniz de mevcut. Her dairede görüntülü renkli diafon bulunan projede duvara gömülü çelik kasa da mevcut. Ayrıca gizli ışıklı asma tavan uygulaması da evinize tarz katacak. Banyolarda otel tipi saç kurutma makinesi ve bireysel kombi gibi pek çok imkan da daire olanakları arasında.

Bulvar Premium Antakya sosyal olanakları

Projede sosyal olanaklara çok gelişmiş durumda. Ekinci’de yer alan merkezi konumlu proje muhiti itibariyle de ferah bir bölgede konumlu. Kapalı otopark ve güvenlik kamera sistemi ile desteklenen projede bina girişlerinde şifreli sensörlü kapılar mevcut. Ayrıca drenaj sistemi ve jeneratör de binanın sahip olduğu olanaklar arasında.

Projede satılık daire fiyatları ne kadar?

Projede dubleks 5+1 daireler 775 bin lira üzerinden satışa sunuluyor. 151 metrekarelik 3+1 daireler 455 bin TL’den satışa sunuluyor. Ayrıca projede yer alan geniş 185 metrekarelik 3+1 evler de 575 bin TL üzerinden satışta. Konut kredisine uygun olmayan daireler ayrıca görüntülü arama ile gezme seçeneğine de sahip değil. Daireleri satışa çıkaran inşaat firması ise takas yapmayı kabul ettiğini belirtiyor. Ayrıca projede aidat ise 100 TL olması firma tarafından öngörülmektedir. Proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (326) 221 37 07 numaralı telefondan firma ile iletişime geçebilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version