Kategoriler
Proje Haberleri

Aktaş Loca satışları başladı

Aktaş Loca projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Türkler İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 160 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için her daireye kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havuzu, kamelya ve çocuk oyun alanları bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin uygulamaları yapılmaktadır. Konutlarda çamaşır odası yer almaktadır.

Aktaş Loca konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Sarıkokmaz Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar eşsiz bir deniz manzarasına sahiptir. Muhitinde ilkokul, ortaokul, park ve sağlık ocağı bulunmaktadır. Dolmuş durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Aktaş Loca projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 150 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.750.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 160 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 1.950.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (372) 312 11 44 veya 0 (535) 925 71 83 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version