Kategoriler
Proje Haberleri

Algün Premium satışları devam ediyor

Algün Premium projesi 4 mevsim boyunca tatil hissi yaratacak yaşam alanları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Düzce’nin Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Algün İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan geniş teraslı daireler bulunmaktadır. Bununla birlikte 4 artı 1 dubleks villa ve 5 artı 2 tripleks villa seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Algün İnşaat güvencesi ile yükselen proje kapsamında çeşitli özelliklere sahip konutlar bulunmaktadır. Site içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan geniş teraslı daireler yer almaktadır. Bununla birlikte 4 artı 1 dubleks villa ve 5 artı 2 tripleks villa seçenekleri mevcuttur. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 199 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 195 metrekaredir. 4 artı 1 dubleks villaların büyüklüğü brüt 330 metrekaredir. Ayrıca 5 artı 2 tripleks villaların büyüklüğü brüt 485 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Dairelerde geniş ve ferah teras alanları bulunmaktadır. Villaların ise kendisine özel yüzme havuzu ve bahçe alanı bulunmaktadır. Ayrıca ortak alanda çocuk oyun alanları, spor salonu ve dinlenme alanları yer almaktadır. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır.

Algün Premium konumu hakkında

Proje, Düzce’nin Merkez İlçesi Arapçiftliği Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje şehir merkezine yakın konumdadır. Üstelik bu konutlar doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Çevresinde market, park, spor salonu, sağlık kurumları ve eğitim kurumları mevcuttur. Otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Algün Premium fiyatları ne kadardır?

Algün Premium projesinde fiyatlar dairenin tipine, büyüklüğüne ve konumuna göre farklılık göstermektedir. Üstelik projede alternatif metrekare ve fiyatlarda normal daire, dubleks daire ve dükkan bulunmaktadır. Brüt 199 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.920.500 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 195 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.435.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 330 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dubleks villaların fiyatı 5.951.108 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 485 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 2 tripleks villaların fiyatı 7.422.574 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (380) 524 90 28 veya 0 (533) 700 23 11 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version