Kategoriler
Proje Haberleri

Alioğlu Ahsen Park Şehitkamil’de yükseliyor

Alioğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Alioğlu Ahsen Park konut projesi modern yapısı ve lüks yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Gaziantep’in Şehitkamil İlçesinde yükselen proje lansman satışlara başlamıştır. Aynı zamanda bu konutlar 4,5+1 dairelerden oluşmaktadır. Proje, oldukça lüks ve kullanışlı bir mimariye sahip olarak inşa edilecektir. Konut projesi lansman aşamasında olup daire satışları devam etmektedir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Alioğlu Ahsen Park dairelerinde neler yer alıyor?

Proje, Şehitkamil İlçesi Osmangazi Mahallesi üzerindeki proje alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede 4,5+1 tip seçeneği sunulmaktadır. Aynı zamanda Alioğlu Ahsen Park kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Konut projesindeki daireler vestiyer, giyinme odası, kiler, şömine, çamaşır odası gibi olanaklara sahiptir. Ayrıca dairelerde ebeveyn banyosu, gömme dolap, klima, panjur, görüntülü diafon gibi donanımlar da mevcuttur.

Konut projesi tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Projede jeneratör, güvenlik, kapalı garaj, otopark, kamera sistemi gibi imkanlar yer alacaktır. Aynı zamanda binanın alt kısmı ticari birimdir. Proje kapsamındaki daireler 4,5+1  tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca dairelerin büyüklükleri ise brüt 310 metrekaredir.

Alioğlu Ahsen Park daire fiyatları ne kadar?

Daire fiyatları daire bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden;

310 metrekare brüt alana sahip 4,5+1 tip daireler 5 milyon 600 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca lansman satışları devam eden projede pek çok ödeme kolaylığı sunulmaktadır. Bunun yanı sıra daireler takasa da açıktır.

Gaziantep konut projesi nerede yer alıyor?

Konut projesi, Gaziantep’in Şehitkamil İlçesi Osmangazi Mahallesi’nde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje Metro Avm arkası, ana cadde üzerinde yer almaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0342 341 62 87 ve 0534 937 09 09 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version