Kategoriler
Proje Haberleri

Allure Antalya satışları devam ediyor

Allure Antalya konut projesi modern yapısı ve lüks yaşam alanları ile dikkat çekiyor. Antalya’nın Aksu İlçesinde yükselen proje Arso Group İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar üç tip daire ve tek tip villalardan oluşmaktadır. Konut projesi lansman sürecinde olup daire ve villa satışları devam etmektedir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Allure Antalya Daire ve Villa Özellikleri Neler?

Site içerisinde bulunan proje, Aksu İlçesi Altıntaş Mahallesi üzerindeki 12 bin 669 metrekarelik arsa içerisinde inşa edilmektedir. Projede üç tip daire ve tek tip villa seçeneği sunulmaktadır. Aynı zamanda Allure Antalya kaliteli işçiliğe sahip daireleri ve villa seçenekleri ile dikkat çekmektedir. Projedeki konutlarda ebeveyn banyosu, geniş balkonlar, giyinme odası gibi daha pek çok imkana yer verilmiştir. Sitede yeşil alan içerisinde bulunan açık yüzme havuzu, oturma, yürüme ve spor alanları yer almaktador.

7 blok şeklinde tasarlanan proje kapsamında fitness salonu, kum havuzu, satranç alanı, ateş çukuru, kamelya, havuz, basketbol sahası, tenis kortu, halı saha, hamam ve sauna yer almaktadır.  Proje kapsamında 126 daire ve 10 villa yer almaktadır. Projedeki daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak ve villalar da 4+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca dairelerin büyüklükleri 54 metrekare ile 84 metrekare arasında değişmektedir. Villalar ise brüt 225 metrekarelik alana sahiptir.

Aksu villa projesi nerede yer alıyor?

Konut projesi, Antalya’nın merkezi Altıntaş’ta konumlandırılmıştır. Proje ayrıca havalimanına 6 km, Lara plajına 5,5 km mesafededir.

Projede daire ve villa fiyatları nedir?

Daire ve villalar lansmana özel fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Proje kapsamında satışları devam eden daire ve villaların fiyatları 1 milyon 920 bin TL ile 8 milyon 690 metrekare arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0242 323 12 34 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version