Kategoriler
Proje Haberleri

Denizkent Villaları Gömeç teslimleri yaklaştı

Balıkesir İli, Gömeç İlçesi, Kemalpaşa Mahallesi’nde villa projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Es Ay İnşaat firması tarafından inşa edilmektedir. Denizkent Villaları Gömeç villa projesinde inşaat çalışmaları yüzde 60 oranında bitmiş olup villa satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Projede yer alan villa tipleri neler? Villa büyüklükleri ne kadar? Villa fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Denizkent Villaları Gömeç hangi imkanları sunuyor?

Balıkesir villa projesi Kemalpaşa Mahallesi’nde yer alan 46 bin 859 metrekarelik arazi alanı üzerinde inşa edilmektedir. Villa projesi 117 adet müstakil villadan meydana gelmektedir. Villa projesi pek çok noktaya yakın olması ve doğayla iç içe daireleri ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamında 8 bin 444 metrekarelik günübirlik alanlarıyla restoranlar, yüzme havuzları, spor kompleksleri ve çocuk bahçeleri yer almaktadır.

Denize sıfır projede sağlıklı bir yaşam için gerekli olan her şeyi içerisinde barındıran bir spor kompleksi bulunmaktadır. Ayrıca projenin kendisine ait bir plajı da bulunmaktadır. Denizkent Villaları Gömeç konut projesinde çalışmalar devam etmekte olup, 7 tip villa seçenekleri yer almaktadır. Bu villa tipleri ise 1+1, 3+1 ve 5+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Daireler brüt 240 metrekare olarak tasarlanmıştır. Proje kapsamında özel dekorasyonlu villalar satışa sunulmuştur. Ayrıca villalar geniş balkonlara sahip olup deniz manzarasına sahiptir.

Denizkent Villaları Gömeç fiyatları ne kadar?

Milas villa projesinde yer alan villaların fiyatları lansmana özel fırsatlarla belirlenmiştir. Bu kapsamda satışları devam eden;

80 metrekare 1+1 villalar 2 milyon 250 bin,

160 metrekare 3+1 villalar 3 milyon 750 bin,

150 metrekare 3+1 villalar 4 milyon,

168 metrekare 3+1 villalar 4 milyon 50 bin,

5+1, brüt 325 metrekare büyüklüğündeki villalar 7 milyon 800 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje Temmuz 2022 tarihinde teslim edilecektir.

Denizkent Villaları Gömeç nerede yer alıyor?

Villa projesi, Balıkesir Gömeç mevkiinde yer almaktadır. Ayvalık şehir merkezine 20 km uzakta yer alan proje ayrıca, deniz sıfır konumda bulunmaktadır. Balıkesir Havalimanına 29 km mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0532 529 50 75 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız… 

Exit mobile version