Kategoriler
Proje Haberleri

Almanak Konakları Efirli Sahiplerini Bekliyor

Ordu İli, Perşembe İlçesi, Efirli Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje Almanak İnşaat firması tarafından inşa edilmekte olup projede inşaat çalışmaları sona ermiştir. Almanak Konakları Efirli projesinde dairelerin satışları devam etmektedir. Projede daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikleri Neler?

Konut projesi, Ordu İli Taşucu Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. 4 adet konut bloğundan meydana gelen konut projesindeki konut blokları 3 katlı olacak şekilde tasarlanmıştır. Projede dört konut bloğunda ise 24 adet daire yer almaktadır. Aynı zamanda projede dairelerin dışında 3 adet de ticari alan bulunmaktadır. Mersin konut projesinde tek tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daireler 3+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 110 metrekare ile 130 metrekare arasında değişmektedir.

Almanak Konakları Efirli projesi kapsamında çocuk parkı, kamelyalar, ve geniş peyzaj alanları yer almaktadır. Aynı zamanda açık otopark da yer alan proje, 1.sınıf işçilik ve malzeme kullanılarak yapılmıştır.

Almanak Konakları Efirli Fiyatları Ne Kadar?

Efirli konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire büyüklüğüne göre değişmektedir. Aynı zamanda konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 375 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 110 metrekare büyüklüğündeki 3+1 tip daireler 375 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Konak tarzı ve brüt 115 metrekare büyüklüğündeki 3+1 tip daireler 425 bin TL’den başlayan fiyatlara satılmaktadır.

Brüt 130 metrekare büyüklüğündeki 3+1 tip daireler 500 bin TL’den başlayan fiyatlara satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Proje, Efirli Mahallesi Cezaevi karşısında yer almaktadır. Aynı zamanda merkeze 15 dakikalık mesafede bulunan site ulaşım bakımından da sıkıntısı yaşatmaz. Üstelik dolmuş hattı da site önünden geçmektedir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0452 888 7 111 ve 0532 497 42 10 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version