Kategoriler
Proje Haberleri

Neva Prestij Bodrum Ortakent Satışları Devam Ediyor

Muğla İli, Bodrum İlçesi, Yahşi Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Nevadium Yapı İnşaat firması tarafından inşa edilmekte olup projede inşaat çalışmaları devam etmektedir. Neva Prestij Bodrum Ortakent projesinde dairelerin satışları devam etmektedir. Projede daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikleri Neler?

Konut projesi Muğla, Yahşi Mahallesi’nde yer alan 71 bin 622 metrekare büyüklüğündeki arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. 97 adet konut bloğundan meydana gelen konut projesindeki konut blokları 2 katlı olacak şekilde tasarlanmıştır. Projede altı konut bloğunda ise 389 adet bağımsız loft daire yer almaktadır. Aynı zamanda mavi ve yeşilin bütün güzelliğini barındıran proje, Bodrum Ortakent’te hayata geçirilmekte olup huzurlu bir yaşam sunmaktadır.

Mersin konut projesinde tek tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 2+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 76 metrekare ile 85 metrekare arasında değişmektedir. Aynı zamanda projelerde bahçe katı ve üst kat daire seçenekleri de bulunmaktadır. 75 metrekareden başlayan bahçe alternatifleri de mevcuttur.

Neva Prestij Bodrum Ortakent projesinde yer alan daireler, ultra lüks ve deniz manzaralıdır. Projede 3 adet yüzme havuzu, dinlenme alanları, 1 adet aqua park bulunmaktadır. Aynı zamanda yürüyüş yolları ve çocuk oyun alanları da yer almaktadır. Bunların yanı sıra site içerisinde güvenlik de bulunmaktadır.

Neva Prestij Bodrum Ortakent Fiyatları Ne Kadar?

Bodrum konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire büyüklüğüne göre değişmektedir. Aynı zamanda konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 1 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Neva Prestij Bodrum Ortakent konut projesi Yahşi Mah., Ortakent/Bodrum adresinde yer almaktadır. Ortakent Bağla Mevkiinde yer alan projeden deniz ulaşımı araç ile 2 dakikadır. Aynı zamanda Gümüşlük’e 9 km, Ilgınlar Plajına 0,9 km ve Bodrum Merkeze 10 km mesafede yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0312 278 78 46 ve 0533 650 78 26 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version