Kategoriler
Proje Haberleri

Alpay Elite Evleri satışları başladı

Alpay Elite Evleri projesi ferah yaşam alanları ve geniş özellikleri ile sizler için satışa sunulmuştur. Projenin konumu Zonguldak’ın Çaycuma İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Alpaylar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 92 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 127 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Otoparktan asansörle katlara çıkış ve kumandalı garaj kapısı mevcuttur. 10 kisilik asansör, hidrofor, su deposu ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Mutfak içerisinde PVC kapak mutfak dolabı, granit veya belenco mutfak tezgahı ve ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Salonda yarım bant tavan ile led ve spot aydınlatma kullanılmıştır.

Alpay Elite Evleri nerede yer alıyor?

Proje, Zonguldak’ın Çaycuma İlçesi Pehlivanlar Mahallesi Yeni İmam Hatip Okulu yanında inşa edilmektedir. Projenin iki tarafı yol ve güneş alan cephe dedir. Üstelik bu konutlar park ve yeşil alan manzarasına sahiptir. Muhitinde temel ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz birçok market bulunmaktadır. Minibüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Alpay Elite Evleri fiyatları ne kadardır?

Alpay Elite Evleri projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 92 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 925 bin TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 127 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatları 1 milyon 150 bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (372) 615 85 55 veya 0 (546) 728 45 22 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version