Kategoriler
Proje Haberleri

Alpiş Laden House satışları başladı

Alpiş İnşaat, yılların tecrübesi ve kalitesiyle yine dikkat çeken bir projeye imza atmıştır. Konut projesi Bursa, Nilüfer’in en yeşil noktalarından biri olan Kızılcıklı Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Alpiş Laden House projesi, modern yaşamı doğanın içinde sunma iddiasıyla yola çıkmaktadır. Projenin teslim tarihi ne zaman, ödeme planı nasıl? Satılık daire fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Konut projesinde 10 katlı 4 blokta toplam 264 adet konut yer almaktadır. 264 adet konutun dışında ayrıca projede 28 adet cadde mağazasını bünyesinde barındırmaktadır. Bu proje, 12 bin 428 m²’lik geniş bir arsa parseli üzerinde yükselmektedir.

Konut projesinin 4.000 m²’lik peyzaj alanı yer almaktadır. Ayrıca konut projesinde 4 bin 588 m²’lik ticari alanıyla sakinlerine huzurlu ve konforlu bir yaşam vaat etmektedir.

Bursa konut projesi, 2+1, 2+1 bahçe teraslı, 3.5+1, 4.5+1 ve 5.5+1 daire seçenekleriyle her bütçe ve ihtiyaca uygun çözümler sunmaktadır. 150 metrekare brüt alana sahip 2+1 daireler ve 192 metrekare brüt alana sahip 3+1 daireler modern tasarımı ve geniş kullanım alanları ile dikkat çekmektedir.

Alpiş Laden House projesinin sosyal olanakları arasında kapalı yüzme havuzu, fitness salonu yer almaktadır. Ayrıca kafeterya, bahçe oturma alanları, basketbol sahası, çocuk oyun alanları ve daha fazlası yer almaktadır. Projede ayrıca 7/24 güvenlik, otopark, elektrikli araç şarj istasyonu gibi olanaklar yer almaktadır.

Alpiş Laden House satılık daire fiyatları ne kadar?

Fiyatlandırma ve ödeme planlarına gelince, 2+1 daireler 4.087.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca 3+1 tip daireler ise 5.044.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Lansman dönemine özel yüzde 20 peşinat imkanı ve 60 aya kadar şirket içi taksit seçenekleri sunulmaktadır. Bununla birlikte, yüzde 0,89’dan başlayan vade farkıyla ev sahibi olma fırsatı sunulmaktadır. Ayrıca, banka kredisi olmadan, ekspertiz ve dosya masrafları olmaksızın, düşük taksit ödeme fırsatları da bulunmaktadır.

Proje nerede yer almaktadır?

Alpiş Laden House projesi, İstanbul-İzmir Otobanı’na kolay erişim imkanı, Uludağ Üniversitesi’ne 5 dakika mesafe gibi stratejik bir konumda bulunmaktadır. Site önündeki duraklar, sanayi bölgelerine ve Mudanya BUDO ile İDO iskelesine kolay ulaşım sağlamaktadır. Ayrıca, havalimanına ulaşım alternatifleriyle de dikkat çekmektedir.

Bu eşsiz konum, Alpiş Laden House projesine yatırım değerini daha da artırmaktadır. Projede yaşam başlamıştır ve tapu teslimleri hemen gerçekleşmektedir. Böylece yeni sahipleri direkt olarak yeni evlerine taşınma şansı bulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 444 6 757 veya 0532 511 51 47 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…

Emlak haberler için tıklayınız…

Exit mobile version