Kategoriler
Proje Haberleri

Alpiş Nilüfer House 2 satışları devam ediyor

Alpiş Nilüfer House 2 projesi Bursa İli, Nilüfer İlçesi, Kızılcıklı Mahallesi’nde yer almaktır. Konut projesi Alpiş İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 6 bin 752 metrekarelik arsa alanı üzerinde 144 adet daire ve 14 adet ticari alan bulunmaktadır. Dairelerin ise 2+1’den 5.5+1’e kadar farklı seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Alpiş İnşaat güvencesi ile hayata geçirilen projenin 2. etabı 6 bin 752 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Konut projesinde toplam 144 adet daire yer almaktadır. Ayrıca konut projesinde 14 adet ticari ünite yer almaktadır. Projede 2+1 tip daireden 5.5+1’e kadar farklı tipte ve daire seçenekleri yer almaktadır.

Konut projesinde satışa sunulan 2+1 dairelerin büyüklüğü brüt 119 metrekaredir. Ayrıca 3+1 dairelerin büyüklüğü brüt 154 ve 164 metrekaredir. Projede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Bununla birlikte elektrikli araç şarj istasyonu yer almaktadır.

Geniş bir sosyal donatıya sahip proje hayata farklı ve modern bir yaşam standardı sağlamaktadır. Sosyal alanlar içerisinde; çocuk oyun alanları, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, mini basketbol sahası, çocuk oyun parkı, hobi bahçesi, bisiklet parkı, mescit bulunmaktadır. Bunun yanı sıra yemyeşil bahçe alanları ile doğa ile iç içe bir yaşam fırsatı sunmaktadır.

Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar doğalgazlı ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre mutfak seti, giyinme odası, ebeveyn banyosu, duşakabin, kiler ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır. Zeminlere laminat parke ve seramik uygulaması yapılmaktadır.

Alpiş Nilüfer House 2 fiyatları ne kadar?

Alpiş Nilüfer House 2 projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Konut projesinde tamamı peşin ödenmesi durumunda liste fiyatı üzerinden yüzde 20 indirim fırsatı sunulmaktadır. Ayrıca 60 ay vade ve yüzde 0.89 faiz oranları ile ödeme fırsatı sunulmaktadır.

Brüt 154 metrekare olan 3+1 dairelerin fiyatları 4.874.000 TL’den başlamaktadır.

Ayrıca brüt 164 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 dairelerin fiyatları ise 4.320.000 TL’den başlamaktadır.

Alpiş Nilüfer House 2 nerede?

Konut projesi, Bursa İli, Nilüfer İlçesi, Kızılcıklı Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca konut projesinin Uludağ Üniversitesi’ne 5 dakika mesafede yer almaktadır. Toplu taşıma duraklarına ise çok yakın bir konumda yer almaktadır. Üstelik sanayi bölgelerine, Mudanya BUDO ve İDO iskelesine, havalimanına kolay ulaşım imkanı bulunmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 444 6 757 veya 0532 511 51 47 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…

Emlak haberler için tıklayınız…

Exit mobile version