Kategoriler
Proje Haberleri

Altın Bahçe Villaları 2. Etap satışları başladı

Altın Bahçe Villaları 2. Etap projesi modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Konya’nın Selçuklu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Kızılkaya İnşaat Mimarlık A.Ş. tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde müstakil tarzında toplam 28 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 6 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje doğa ile iç içe yaşam alanı sunmaktadır. Ailenizle doya doya, rahat rahat vakit geçirebileceğiniz konforlu yaşam alanları ile donatılmıştır. Üstelik mahremiyeti esas alan ferah yaşam alanları sunulmaktadır. Site içerisinde müstakil tarzında toplam 28 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 6 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 6 artı 2 villaların büyüklüğü brüt 485 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü ise 332 metrekare olmaktadır. Her villa için 2 adet kapalı otopark alanı mevcuttur.  Bu proje 1. Etaptan daha büyük yapıdadır. Ayrıca artı oturma odası bulunmaktadır. Bunun yanı sıra odalar daha geniş ve her odada bonya mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Konutlarda ısıtma sistemi olarak doğalgaz bulunmaktadır.

Altın Bahçe Villaları 2. Etap konumu ve fiyatları hakkında

Konut projesi Konya’nın Selçuklu İlçesi Buhara Mahallesi’nde bulunmaktadır. Altın Bahçe Villaları 2. Etap projesinde krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Proje içerisinde 6 artı 2 villa tipinde konutlar yer almaktadır. Brüt 485 metrekare büyüklüğe sahip 6 artı 2 villaların fiyatı 3.750.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (332) 265 08 32 veya 0 (506) 639 27 84 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version