Kategoriler
Proje Haberleri

Altınkum Saygın Sitesi 5 satışları devam ediyor

Altınkum Saygın Sitesi 5 projesi geniş özellikleri ve konforlu yapısıyla sizleri bekliyor. Aydın Didim’de bulunan proje Saygın Yapı Group tarafından hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje 3 ayrı bloktan oluşmaktadır. Bunun yanı sıra 2 artı 1 geniş balkonlu daireler ve 3 artı 1 lüks geniş teraslı dubleksler mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Söz konusu proje 3 ayrı bloktan oluşmaktadır. Bunun yanı sıra 2 artı 1 geniş balkonlu daireler ve 3 artı 1 lüks geniş teraslı dubleksler mevcuttur. Projede satışa sunulan 3 artı 1 dairenin büyüklüğü brüt 150 metrekaredir. Dış özellikleri; 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Isı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Spor alanı, çocuk oyun alanı ve açık yüzme havuzu gibi sosyal alanlar mevcuttur. Ayrıca site içerisinde geniş bahçeler ve yürüyüş parkurları bulunmaktadır. İç özellikleri ise; duşakabin ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. ADSL, fiber internet, Wi-Fi ve görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Ayrıca Amerikan mutfak, barbekü, gömme dolap, spot aydınlatma ve vestiyer gibi daha birçok özelliği barındırmaktadır.

Altınkum Saygın Sitesi 5 konumu hakkında

Aydın’ın Didim İlçesi Altınkum Mahallesinde bulunan proje denize 10 dakika yürüme mesafesindedir. Ayrıca doğa, havuz, park & yeşil alan ve şehir manzaralıdır. Civarda alışveriş merkezi, market ve semt pazarı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra eğlence merkezi, spor salonu ve park gibi sosyal alanlar yakın çevrede bulunmaktadır. Hastane, sağlık ocağı ve eczane yakın konumdadır. Ulaşım olarak; dolmuş, minibüs ve otobüs gibi toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz.

Altınkum Saygın Sitesi 5 fiyatları ne kadardır?

Söz konusu projede bulunan büyüklüğü brüt 150 metrekare olan 3 artı 1 dubleks dairenin fiyatı 955.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (256) 813 81 88 ya da 0 (532) 226 89 83 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version