Kategoriler
Proje Haberleri

Altun Yapı Sitesi Başakşehir Satışları Devam Ediyor

İstanbul Avrupa Yakası’nın gözde ilçelerinden biri olan Başakşehir İlçesi’nde Altun Yapı Sitesi hayata geçirilmiştir. Konu projesi Altun Yapı İnşaat firması tarafından hayata geçirilmiştir. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje birçok bakımdan bulunduğu bölgede dikkat çekmeyi başarmaktadır. Başakşehir konu projesindeki konutların satışları da tüm hızıyla devam ediyor. Konut projesi içerisinde yer alan daireler satışa sunulmuştur. Projede satışları devam eden dairelerin tipleri neler? Daire fiyatları ne kadar?

Proje Özellikleri Neler?

Proje, hemen teslim durumundaki konutları sayesinde bölgedeki beklemek istemeyen alıcılar tarafından ilgi görmektedir. Konut projesi 5 ve 6 katlı iki konut bloğu olarak inşa edilmiştir. Altun Yapı Sitesi projesi kapsamında 33 adet konut barındırıcak biçimde yaşama kazandırıldı.

Söz konusu olan projedeki konutlar tek tip dairelerden meydana gelmektedir. Daireler 2+1 tip daire seçeneği yer almaktadır. Söz konusu konutların büyüklükleri de brüt 83 metrekare ve 110 metrekare arasında değişiklik göstermektedir.

Konut projesi içerisinde çocuk oyun alanları, kamelyaları gibi sosyal alanlar yer almaktadır. Merkezi lokasyonda yer alan proje, manzaralı, lüks yapılı ve modern mimarisi ile dikkat çekmektedir. Üstelik konut projesi, krediye uygun olmasıyla birlikte ilgi görmektedir.

Altun Yapı Sitesi Fiyatları Ne Kadar?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar, daire tipleri ve büyüklüklerine göre değişmektedir. Ayrıca daire fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre de değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları da 330.000 TL’den başlamaktadır.

Projede satışları devama eden brüt 83 metrekare 2+1 daireler 330 bin TL’den satışa sunulmaktadır. Ayrıca projedeki brüt 93 metrekare 2+1 daireler 436 bin TL’den meydana gelmektedir.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Konut projesi Başakşehir Çam ve Şakura Hastanesi karşısında yer almaktadır. Aynı zamanda proje Güvercintepe Mahallesi, Fatih Caddesi/Başakşehir adresinde bulunmaktadır. Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0 530 746 17 21-0 530 746 17 22-0 530 746 17 23 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version