Kategoriler
Proje Haberleri

Trio Vadi Evleri Ordu Satışa Sunuldu

Trio Vadi Evleri Ordu konut projesi Ordu İli, Altınordu İlçesi, Karşıyaka Mahallesi’nde hayata geçirildi. Altınordu konut projesi Engin Yapı Mühendislik İnşaat firması tarafından inşa edildi. A bloğunun teslimlerinin hemen yapıldığı, B bloğunun ise Kasım ayında yapılacağı konur projesinde dairelerin satışları ile birlikte inşaat çalışmaları da devam etmektedir. Peki projede kaç tip daire bulunmaktadır? Konut fiyatları ne kadar? Konut alıcıları bu soruların cevabını merak etmektedir. Bütün bu soruların cevabı ve daha fazlası haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikleri Neler?

Altınordu konut projesi 6.000 metrekare parsel alanı üzerinde hayata geçirilmektedir. Konut projesi 10 katlı üç adet konut bloğundan meydana gelmektedir. Üç konut bloğunda ise toplam 80 adet daire bulunmaktadır.

Ordu konut projesinde 3+1 tipte konutlar yer almaktadır. Brüt 146 metrekare ve net 125 metrekare büyüklüğe sahip olan daireler, geniş ve ferahtır. Aynı zamanda ebeveyn banyolu, giyinme odalı ve ayrı mutfaklıdır.

Trio Vadi Evleri Ordu Konut projesi içerisinde kapalı otopark, havuz, geniş ve kullanışlı peyzaj, kamelyalar gibi sosyal alanlar da yer almaktadır. Her geçen gün değerlenen daireler, yatırım yapmak isteyen kişiler için son derece uygun bir konut projesidir.

Trio Vadi Evleri Ordu Fiyat Listesi Nasıl?

Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, konutların tipine, büyüklüğüne, bulunduğu kata ve konuma göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda satışları devam eden konutların fiyatları da 450.000 TL’den başlamaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Konut projesi konum olarak yeni yapılan Karşıyaka Bulvarının yanında bulunmaktadır. Yeni yaşam alanı adliye, SGK, emniyet, valilik, tapu, okullar gibi resmi kurumlara yürüme mesafesindedir.

Adres olarak Ordu, Altınordu/Karşıyaka Mahallesi’nde yer alan proje, Karşıyaka’da Adliyenin üstünde bulunmaktadır. Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0534 565 25 65 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version