Kategoriler
Toki Haberleri

Ankara Haymana Toki kura sonuçları 2023 belli oldu

Ankara Haymana Toki kura sonuçları belli olmuştur. Kura çekilişi 27 Aralık 2023 tarihinde noter huzurunda gerçekleştirilmiştir. Böylece hak sahipleri de belli olmuştur. Toplu konut projesi Ankara İli, Haymana İlçesi, Kayabaşı Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca konut projesinde dairelerin dışında 4 adet dükkan yer almaktadır.

Toplu konut projesi 250 bin sosyal konut projesi kapsamında hayata geçirilmektedir. Ankara Haymana Kayabaşı Toki projesinde toplam 13 adet konutun kura çekilişi yapılmıştır. Toplu konut projesinde 3+1 tip konutlar için hak sahipleri belirlenmiştir. Ayrıca konutların 13 tanesi 3+1 tip konutlardan meydana gelmektedir.

Kura sonuçlarına göre, 3+1 konutlarda ise 13 adet konutun hak sahibi belli olmuştur.

Ankara Haymana Toki kura sonuçları

Toki toplu konut projesinde kura çekimi 27 Aralık 2023 tarihinde saat 11:00’da gerçekleştirilmiştir. Ayrıca kura çekimi, TOKİ’nin Youtube hesabından canlı olarak yayınlanmıştır.

Kura çekimi sonuçları, kura çekiminin ardından TOKİ’nin internet sitesi üzerinden ilan edilecektir. Kura sonuçlarına, TC kimlik numarası ve başvuru numarası ile e-Devlet üzerinden erişilebilecektir.

Ankara Haymana Toki Konut fiyatları

Ankara Haymana TOKİ projesi kapsamında, tamamı 3+1 olmak üzere toplam 185 konut yer almaktadır. 3+1 tip konutların fiyatları ise 1.552.482,07 TL’den başlamaktadır. Fiyatlar 1.936.619,57 TL’ye kadar yükselmektedir.

Hak sahiplerine konutlar, başvuru bedeli düşüldükten sonra kalan tutar üzerinden ilk etapta yüzde 25 peşinat ödenmektedir. Kalan tutar ise 120 ay vade ile ödenebilmektedir. Peşinat, sözleşme imzalama aşamasında ödenecektir.

Kura çekimi sonuçlarına göre, konut sahibi olmaya hak kazanan kişilere, kura çekiminin ardından SMS ile bilgilendirme yapılacaktır. Konut sahibi olan kişiler, TOKİ’nin internet sitesi üzerinden sözleşme imzalayabileceklerdir.

Ankara Haymana Toki kura sonuçları nasıl öğrenilir?

Yuva Toki kura sonuçları Toki konutları kura sonuçları TOKİ’nin resmi internet sitesinden yayınlanacaktır. Sonuçları https://www.toki.gov.tr/satis/tr/kura/ adresinden öğrenmek mümkündür. Hak sahipleri, TC kimlik numaraları ve şifreleri ile sisteme giriş yaparak kura sonuçlarını görüntüleyebilirler.

Kura sonuçlarında neler yer alıyor?

Kura sonuçlarında, hak sahibinin adı, soyadı, T.C. kimlik numarası, konut tipi ve numarası yer almaktadır. Ayrıca hak sahipleri, kura sonuçlarına göre belirtilen tarihlerde sözleşme imzalamak için TOKİ’ye başvurabilirler.

Ankara Haymana TOKİ kura çekimi ile ilgili ayrıntılı bilgi için, TOKİ’nin internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Toplu konut projesi hak sahipliği belirleme kuraları ile ilgili detaylı bilgi için 444 86 54 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Toki kura sonucu sorgulama sayfası için tıklayınız…

Ankara Haymana Toki kura çekilişi canlı izle

Diğer Toki haberleri haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version