Kategoriler
Proje Haberleri

Villa Blu vade farksız 12 ay taksitle satışta!

Villa Blu projesi Mutlu İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Ayrıca konut projesi İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Çakmaklı Mahallesi’nde yer almaktadır. Söz konusu villa projesinde villa tipleri neler, teslim tarihi ne zaman, kampanya detayları neler? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Villa Blu Büyükçekmece projesi toplam 32 adet tek katlı villadan meydana gelmektedir. Büyükçekmece Gölü’nün serin sularına nazır, yemyeşil bir manzara eşliğinde bir yaşam vaad etmektedir. Mutlu İnşaat’ın öncü projelerinden biri olan Villa Blu, sadece dış cephesi değil, iç mekan tasarımıyla da ruhunuzu okşayacak bir deneyim sunmayı hedeflemektedir. Projenin 4+1, 5+1 ve 6+1 tip tek katlı villalardan meydana gelmektedir.

4+1 tip villalar brüt 727.66 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. 5+1 tip villalar brüt 830.11 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Ayrıca 6+1 tip villalar brüt 940.75 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Villa projedeki her villanın kendine ait 50 metrekarelik müştemilat alanı yer almaktadır. Ayrıca her villanın kendine ait özel açık yüzme havuzu ve 1+1 müştemilat alanı bulunmaktadır. Bu alan, depolama, oyun odası veya spor salonu olarak kullanabileceğiniz çok amaçlı bir alana dönüşebilmektedir.

Projedeki villalar tek katlı olarak tasarlanmıştır. Bu sayede yaşamınızı tek bir seviyede sürdürme imkanı sunmaktadır Ayrıca merdiven kullanımını ortadan kaldırır ve daha fazla konfor sağlamaktadır.

Villa Blu projesi, doğanın sadeliğinden ilham alarak tasarlanmıştır. Doğal güzellikler içinde huzurlu bir yaşam sürmek isteyenler için mükemmel bir seçenektir.

Kampanya detayları ve ödeme planı

Villa Blu Büyükçekmece projesinde teslimler yaklaşmıştır. Projede teslimler 2024 yılı Ocak ayında yapılması planlanmaktadır. Ayrıca ödeme planı olarak ise 12 ay boyunca vade farksız taksitlerle ödeme imkanı bulunmaktadır.

Villa Blu nerede yer almaktadır?

Konut projesi Çakmaklı Mahallesi, Akik Sokak, Büyükçekmece / İstanbul adresinde yer almaktadır. Ayrıca konut projesi hakkında detaylı bilgi için 444 9 213 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Sonuç olarak villa projesi, doğanın içinde huzurlu bir yaşam arayanlar için ideal bir seçenektir. Büyükçekmece Gölü’ne karşı konumlanan bu özel proje, modern tasarımı, özel havuzları ve tek katlı villa seçenekleri ile dikkat çekmektedir.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version