Kategoriler
Proje Haberleri

Antalya 1207 Prestige satışları devam ediyor

Antalya 1207 Prestige projesi Antalya İli, Kepez İlçesinde hayata geçirilmektedir. Kepez konut projesi Math Yapı ve Ekpa İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Projede ilk etap dairelerinin satışlar başlamış durumda. Satışta olan dairelerin özellikleri, büyüklükleri ve fiyatları hakkında detayları haberin devamında bulabilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Antalya 1207 Prestige projesi 100 bin metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde yükselmektedir. 165 bin metrekare toplam inşaat alanına sahip projede konutlar ve ticari üniteler yer almaktadır. Konut projesi toplam 1.600 adet bağımsız bölümden oluşmaktadır. Toplam üç etaptan meydana gelen projenin 1. etabında ise toplam 307 adet bağımsız bölüm yer almaktadır. Ayrıca projede toplam 13 adet dükkan ve mağaza bulunmaktadır.

Antalya konut projesinin ikinci etabında toplam 386 bağımsız bölüm yer almaktadır. Bu etap ruhsat tarihinden itibaren 20 ayda tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır. 3. etap ise yaklaşık 250 adet bağımsız bölümden oluşmaktadır. Üçüncü etap ruhsat tarihinden itibaren 18 ayda tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır.

Konut projesinin web sitesinde yer alan bilgilere göre 1+1, 2+1 açık mutfaklı, 2+1 kapalı mutfaklı ve 2+1 açık mutfaklı dubleks, teraslı, müstakil bahçeli daire seçenekleri yer almaktadır. 1+1 tip daireler brüt 47.73 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. 2+1 açık mutfaklı daireler brüt 69.05 metrekare büyüklüğündedir. Ayrıca 2+1 kapalı mutfaklı daireler ise brüt 88.74 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Açık mutfaklı 2+1 dubleks daireler ise brüt 148.59 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Kepez konut projesinde tüm daireler balkonlu olarak projelendirilmiştir. Konut projesindeki dairelerde amerikan iç kapı ve çelik dış kapılar yer almaktadır. Dairelerde bir adet ortak kullanım banyosu vardır. Bu banyolarda duş kabinleri hazır olarak yer almaktadır. Mutfaklarda ankastre set hazır olarak yer almaktadır. Konutların ısınması için klima kullanılmaktadır. Bu klimalar aynı zamanda yaz aylarında serinlemek için de kullanılmaktadır.

Antalya 1207 Prestige projesinde dairelerin güvenliği için 24 saat özel güvenlik hizmetleri devrededir. Bu sistemlere ek olarak kameralı güvenlik sistemleri de vardır. Araç park etmek için hem kapalı hem açık otopark vardır. Kişisel bakım ve güzellik için site içinde hamam, sauna ve buhar odası vardır. Yazın serinlemek için açık yüzme havuzu  bulunmaktadır. Ayrıca çocuk oyun parkı, tenis kortu ve spor alanı da site içinde sosyal donatılar arasında yer almaktadır.

Antalya 1207 Prestige fiyat listesi

Antalya 1207 Prestige projesindeki daireler uzaktan görüntülü arama ile gezilebilmektedir. Konut projesinde satılık daire fiyatları, dairelerin bulu8nduğu kat ve cepheye göre değişmektedir. Ayrıca dairelerin fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre de değişmektedir.

77 metrekare brüt alana sahip 1+1 tip dairelerin fiyatları 4 milyon TL’den başlamaktadır.

140 metrekare brüt alana sahip 2+1 bahçe dubleks dairelerin fiyatları 6 milyon 100 bin TL’den başlamaktadır.

200 metrekare brüt alana sahip 3+1 bahçe dubleks dairelerin fiyatları ise 8 milyon 700 bin TL’den başlamaktadır.

Antalya 1207 Prestige nerede yer almaktadır?

Proje Antalya İli, Kepez İlçesi’nde, şehir merkezine çok yakın konumda yer almaktadır. Bunun dışında Deepo, Agora AVM, Ikea, Kepez Devlet Hastanesi, İl Sağlık Müdürlüğü’ne yakın konumdadır. Daha uzak bölgelere hem özel araç ile hem de toplu taşıma araçları ile ulaşılmaktadır. Toplu taşıma araçları olarak otobüs kullanılmaktadır.

Konut projesi hakkında detaylı bilgi için 0850 340 35 72 veya  0242 259 51 04 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…

Exit mobile version