Kategoriler
Proje Haberleri

Ap Forest Gate satışa çıkıyor

Ap Forest Gate projesi modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Ankara’nın Yenimahalle İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Şani İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Toplam 23.000 metrekarelik inşaat alanına sahip site içerisinde 72 adet daire ve 6 adet müstakil villa bulunmaktadır. Daireler 5,5 artı 1 konut tipine sahiptir. Villalar ise 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Toplam 23.000 metrekarelik inşaat alanına sahip site içerisinde 72 adet daire ve 6 adet müstakil villa bulunmaktadır. Daireler 5,5 artı 1 konut tipine sahiptir. Villalar ise 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 5,5 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 193 metrekare ile 230 metrekare arasında değişmektedir. 5 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 342 metrekare olmaktadır. Üstelik 300 metrekare bahçe büyüklüğüne sahiptir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı ve açık otopark alanı mevcuttur.

Projede kişi başına 20 metrekare yeşil alan düşmektedir. Ayrıca fitness center, sauna, Fin hamamı, çocuk oyun alanları, sosyal donatı alanları ve spor alanları gibi sosyal donatılar mevcuttur. Bunun yanı sıra Çift asansör, yangın merdiveni ve engelli giriş rampaları bulunmaktadır. Proje, depreme dayanıklı, birinci sınıf malzeme ve işçilik ile inşa edilmektedir. Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Üstelik ısıtma sistemi olarak merkezi ısıtma sistemi kullanılmaktadır. Daire büyüklüklerine göre her dairede 4 ve 5 adet banyo yapılmaktadır.

Ap Forest Gate konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Ankara’nın Yenimahalle İlçesi Yeni Batı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bütün daireler, 3 cephesi ile bahçe manzaralı olarak tasarlanmıştır. Ankara merkeze 15 dakika, havaalanına 25 dakika mesafede yer almaktadır. Ayrıca alışveriş merkezlerine 5 ile 15 dakika mesafededir. Tamamen yetişmiş yüksek boydaki çamlardan oluşan karaçam ormanına sıfır konumdadır.
Ap Forest Gate projesinde fiyatlar henüz belirlenmemiştir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 549 923 06 06 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version