Kategoriler
Proje Haberleri

Ararat Manzara satışları devam ediyor

Ararat Manzara projesi lüks yapısı ve ferah yaşam alanları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Pendik İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Ararat İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 blok ve toplam 100 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ararat İnşaat tarafından hayata geçirilen proje konforlu yaşam olanakları ile dikkat çekmektedir. Site içerisinde 2 blok ve toplam 100 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 105 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 83 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Ortak alan içerisinde kamelya oturma alanları ve yeşil alan yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Dairelerde 2 adet banyo yer almaktadır. Banyoların içerisinde ise duşakabin mevcuttur.

Ararat Manzara fiyatları ne kadar?

Ararat Manzara projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 105 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Ararat Manzara nerede yer alıyor?

Proje, İstanbul’un Pendik İlçesi Çınardere Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (216) 354 35 00 veya 0 (532) 571 64 50 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version