Kategoriler
Proje Haberleri

Aren Suit Meram Villaları satışları devam ediyor

Aren Suit Meram Villaları geniş özellikleriyle ve ferah yapısıyla dikkatleri üzerine çekmektedir. Konya Meram’da bulunan proje Aren Proje İnşaat tarafından hayata geçirilmiştir. Bunun yanı sıra 880 metrekare arsa içerisinde toplamda adet  müstakil olarak tasarlanmıştır. Ayrıca villa projesi 260 metrekare kullanım alanına sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Söz konusu projede satışa sunulan 5 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 260 metrekaredir. 880 metrekare arsa içerisinde toplamda adet  müstakil olarak tasarlanmıştır. Ayrıca villa projesi 260 metrekare kullanım alanına sahiptir. Dış özellikleri; ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Her villada otomatik garaj kapısı ve otopark bulunmaktadır. 7/24 kamera sistemi bulunmaktadır. Hamam, sauna ve spor alanı mevcuttur. Konutların tüm pencerelerinde otomatik kepenk sistemi bulunmaktadır. Ayrıca bahçe alanında otomasyonlu sulama sistemi bulunmaktadır. Üstelik her villa için ayrıca olarak olarak tasarlanmış otomatik elektrikli süpürge sistemi mevcuttur. Bunun yanı sıra ankastre mutfak, beyaz eşya, mobilya, set üstü ocak, vestiyer ve spot aydınlatma gibi birçok özellik bulunmaktadır. Ayrıca giyinme odası ve çamaşır odası mevcuttur. Parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır.

Aren Suit Meram Villaları konumu hakkında

Söz konusu proje doğa, park & yeşil alan ve şehir manzaralıdır. Bu villalar Konya’nın Meram İlçesi Karahüyük Mahallesi’nde bulunmaktadır. Civarda eczane, hastane, market, park, sağlık ocağı, semt pazarı ve spor salonu gibi daha birçok ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz yerler yakın konumdadır. Ulaşım olarak ise; minibüs, dolmuş ve otobüs gibi toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz.

Aren Suit Meram Villaları fiyatları ne kadardır?

Aren Suit Meram Villaları projesinin, büyüklüğü brüt 260 metrekare olan 5 artı 1 villanın fiyatı 1.775.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca takas teklifleri değerlendirilmektedir. Ancak ön ödeme olarak kabul edilmemektedir. Villa tesliminde kalan ödeme içerisine dahil edilebilmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0  (546) 644 17 10 telefon numarasını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version