Kategoriler
Proje Haberleri

Arin Babil Village Town Siteleri satışta

Arin Babil Village Town Siteleri konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Kocaeli’nin Kartepe İlçesinde yükselen proje Bekatek İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar 2 katlı müstakil villalardan meydana gelmektedir. Projede villalar lansman fiyatlarıyla satışa sunulmuştur. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Arin Babil Village Town Siteleri özellikleri neler?

Site içerisinde bulunan proje, Kocaeli Kartepe İlçesi İstasyon Mahallesi üzerindeki proje alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip villa seçeneği sunulmaktadır. Bu villaların hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Arin Babil Village Town Siteleri akıllı ev sistemlerine sahip villaları ile dikkat çekmektedir. Villalar son derece lüks bir mimariyle donatılmıştır. Ayrıca villa içlerinde vestiyer, giyinme odası, şömine, çamaşır odası, ebeveyn banyosu gibi olanaklara sahiptir. Bunların dışında klima, teras, barbekü, görüntülü diafon gibi olanaklar da villalarda yer almaktadır.

Projede her villanın kendine özel müstakil havuzu bulunmaktadır. Ayrıca sitede kamera sistemi, otopark, güvenlik Kartepe villa projesi kapsamında tek tip villa seçeneğine yer verilmiştir. Bu villalar +1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca villalar brüt 20 metrekare alana sahiptir.

Arin Babil Village Town Siteleri nerede yer alıyor?

Kocaeli Kartepe villa projesi, İstasyon Mahallesinde yer almaktadır. Ayrıca proje, ulaşım sıkıntısı olmayan bir konum sunmaktadır. İzmir merkez Halkevine 18 km, Cengiz Topel Havaalanına 15 km mesafededir.

Kocaeli Kartepe Projesinde Villa Fiyatları Nedir?

Villa fiyatları bulunduğu villa konumuna göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden +1 tip villalar 5 milyon TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda villa fiyatları lansmana özel fiyatlardır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0262 373 45 30 ve 0541 652 55 41 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version