Kategoriler
Proje Haberleri

Arkat Exclusive Bademli satışları başladı

Arkat Exclusive Bademli projesi modern yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Bursa’nın Mudanya İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Arkat Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site 6 artı 1 konut tiplerinden oluşan villalar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site 6 artı 1 konut tiplerinden oluşan villalar bulunmaktadır. Satışa sunulan 6 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 650 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 500 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için her villaya özel otopark alanı mevcuttur. Ayrıca müstakil açık yüzme havuzu, sauna, tenis kortu, spor alanı ve çocuk oyun parkı gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra jeneratör, hırsız ve yangın alarmı, merkezi uydu sistemi ve fiber internet altyapısı gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelliye uygun araç park yeri, geniş koridor, rampa, park ve yüzme havuzu bulunmaktadır. Ayrıca banyo, mutfak, oda kapısı, priz ve tuvalet mevcuttur. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahip olup yüz tanıma, parmak izi okuyucu ve görüntülü intercom sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odasında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Çamaşır odası, gömme dolap, jakuzi, küvet, kiler, klima, şömine ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Arkat Exclusive Bademli konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Mudanya İlçesi Bademli Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, havuz, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, metro, minibüs, tramvay ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Arkat Exclusive Bademli fiyatları ne kadardır?

Arkat Exclusive Bademli projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 650 metrekare büyüklüğe sahip 6 artı 1 villaların fiyatı 25.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (224) 453 45 70, 0 (224) 453 45 71 veya 0 (549) 490 94 91 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version