Kategoriler
Proje Haberleri

Armada Towers peşinatlı satışlarla 15 ayda teslim

Armada Towers projesi bulunduğu bölgenin değerli bir lokasyonunda hem yatırma hem de oturuma uygun lüks yaşam alanları sunmaktadır. Projenin konumu Gaziantep’in Şehitkamil İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Armada Park İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2,5 artı 1 ve 3,5 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Armada Park İnşaat güvencesi ile yükselen proje konforlu ve kaliteli bir yaşam için tasarlanmıştır. Site içerisindeki daireler 2,5 artı 1 ve 3,5 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 2,5 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 160 metrekaredir. 2,5 artı 1 dairelerin net büyüklüğü ise 130 metrekaredir. 3,5 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 210 metrekaredir. Ayrıca 3,5 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 180 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Asansör sistemi ve hidrofor gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar balkon dahil yerden ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Asma tavan ve duvar kağıdı uygulaması yapılmaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin uygulaması yapılmaktadır.

Armada Towers konumu hakkında

Proje, Gaziantep’in Şehitkamil İlçesi Belkız Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Değerli bir lokasyonunda yükselen proje doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Gazikent Otogar Yolu üzeri Shell Petrol İstasyonu yanında yer almaktadır. Ayrıca yakın çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi ve eğitim kurumları mevcuttur. Dolmuş ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Armada Towers fiyatları ne kadar?

Armada Towers projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 160 metrekare büyüklüğe sahip 2,5 artı 1 dairelerin fiyatı 1.650.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 210 metrekare büyüklüğe sahip 3,5 artı 1 dairelerin fiyatı 2.250.000 TL’den satışa sunulmuştur. 2,5 artı 1 daireler yüzde 30 peşinatla, 3,5 artı 1 daireler ise yüzde 40 peşinatla 15 ayda teslim edilmektedir. Üstelik kat ve cephe seçenekleri mevcuttur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (532) 562 99 39 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version