Kategoriler
Proje Haberleri

Armoni Villa’s Akyazı satışları devam ediyor

Armoni Villa’s Akyazı projesi lüks tasarımı ve ergonomik yapısı ile sahiplerini bekliyor. Sakarya’nın Akyazı İlçesi’nde yer alan proje Özmert Baştan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Projede, 7.200 metrekarelik arsa alanı üzerinde 21 adet tripleks villa bulunmaktadır. Bahsi geçen tripleks villalar ise 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Özmert Baştan İnşaat firması güvencesi ile yaşama geçirilen proje 7.200 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde tamamı müstakil 21 adet tripleks villa yer almaktadır. Bu tripleks villalar 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 5 artı 1 tripleks villaların büyüklüğü brüt 600 metrekaredir. Ayrıca 5 artı 1 tripleks villaların net büyüklüğü 305 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her villaya özel açık otopark alanı mevcuttur. Üstelik her villaya özel müstakil bahçe ile isteğe bağlı olarak kişiye özel yüzme havuzu bulunmaktadır. Bununla birlikte geniş peyzaj alanı, hobi alanı ve spor alanı yer almaktadır. Dış özellikler içerisinde kablo TV ve merkezi uydu sistemi gibi özellikler bulunmaktadır.

Tüm villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı özelliğine sahiptir. Ayrıca tüm villalar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Villaların giriş kapıları ise yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile akıllı cihazlardan villa yönetimi sağlanmakta olup görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre mutfak seti, yemek odası, mutfak kileri ve tasarım çift mutfak özellikleri yer almaktadır. Giyinme odası, ebeveyn banyosu, Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra tüm villalarda laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Üstelik kiler, çamaşır odası, ütü odası, çatı terası ve kış bahçesi gibi pek çok ayrıntı yer almaktadır.

Armoni Villa’s Akyazı konumu hakkında

Sakarya’nın Akyazı İlçesi’nde yer alan proje Ömercikler Mahallesi Toki mevkisinde inşa edilmektedir. Şehir merkezine yakın konumuyla dikkat çeken proje doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Yakın çevresinde park alanı, alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Armoni Villa’s Akyazı fiyatları ne kadardır?

Armoni Villa’s Akyazı projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 600 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 1 tripleks villaların fiyatı 4.300.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(264) 418 61 61 veya 0(535) 787 54 54 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version