Kategoriler
Proje Haberleri

Arven Konak 2 satışları başladı

Arven Konak 2 projesi ferah yaşam alanları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Kayseri’nin Talas İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Grup Avenir İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje kapsamında 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 165 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 125 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ortak alan içerisinde çocuk oyun parkı ve oturma alanları bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Arven Konak 2  konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Kayseri’nin Talas İlçesi Mevlana Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Tramvaya ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.
Arven Konak 2 projesinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Brüt 165 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 daireler 979.000 TL’den satışa sunulmuştur. Proje Ağustos ayında teslim edilecektir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 50 26 veya 0 (546) 428 36 47 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version