Kategoriler
Proje Haberleri

Asil Konakları satışları başladı

Asil Konakları projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Beylikdüzü İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Sağıroğlu İnşaat ve Gayrimenkul tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sağıroğlu İnşaat ve Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen proje konforlu yaşam alanları ile dikkat çekmektedir. Site içerisinde 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 100 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 85 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Sitede görevli hizmeti sağlanmaktadır. Günde 2 defa çöp servisi ve market servisi yapılmaktadır. Bununla birlikte bina temizliği yapılmaktadır. Çift asansör, jeneratör ve su deposu gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Asil Konakları konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İstanbul’un Beylikdüzü İlçesi Yakuplu Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Muhitinde fırın, marketler, eczane ve okullar bulunmaktadır. Metrobüs, minibüs ve otobüs durakları 4 dakika yürüme mesafesindedir.

Asil Konakları projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 100 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.300.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (212) 823 31 58 veya 0 (552) 687 40 67 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version